1002 - widzę, że zapuściłeś sie w okolice 29-ej, śmietnik znany i lubiany ( szkoda tylko, że napis na budynku nie dość widoczny - mogło być jeszcze bardziej wymownie :) )
Pozdrawiam
Wersja do druku
1002 - widzę, że zapuściłeś sie w okolice 29-ej, śmietnik znany i lubiany ( szkoda tylko, że napis na budynku nie dość widoczny - mogło być jeszcze bardziej wymownie :) )
Pozdrawiam
Ostatnie dwie świetne.
Fotki bo dowcipy takie sobie :roll:
Chociaz "Lodów" to Ty predko nie przebijesz ;)
PS
Byłem dzisiaj w Krakusowie, nawet przeleciałem sie od parkingu na Szpitalnej pod Bramą Floriańską i dalej na Sławkowską.
W czym problem, nie widziałem nikogo z Olympusem! Turystów juz kupa, prawie wszystko malpami tłucze, z lusterek widziałem tylko jakiegos małego Camunia.
Ostatnich kilka, zaczynając od pieska, milusińskie te Twoje zwierzaki uliczne. Lody jak najbardziej na czasie, bardzo apetycznie, choć osobiście nie przepadam za nimi;-)
Fota 1001. tak wygląda reakcja człowieka po spróbowaniu lury!
1002. prawie jak z Bronxu;
Mam wrażenie Wojtku, że skończyła już się era "każdy ma lustrzankę, mam i ja". Może się mylę, ale mam wrażenie, że wielu ludzi się zniechęciło, bo popłynęli na pierwszej fali przystępnych cen i się okazało, że sam z siebie taki sprzęt lepszych fotek nie zrobi i wrócili znowu do kompaktów (uniwersalność, lekkość itd.). :wink:
A ja mam wrażenie, że wzięłaś moją wypowiedź zbyt poważnie ;)
Tylko sobie żartowałem...
Dziękuję za komentarze. Kolejna fota:
1004
1004 - to co tygryski lubią najbardziej.
Pięknie Pani prezentuje się z tą plakietką.
1004 wymiata :)