Odp: wanilia - moim okiem
jeśli mam być szczery to ta wersja jest najładniejsza...ale nie z powodu BW tylko pozy modelki...jak dla mnie jest najbardziej naturalna a to uważam za najistotniejsze....ale to tylko mój odbiór !! A masz może to w kolorze...ciekaw jestem czy zmieni to moje zdanie...
Cytat:
Zamieszczone przez
tropic
A masz może to w kolorze...ciekaw jestem czy zmieni to moje zdanie...
Aleś Ty wybredny :) Czekaj przyjdę do Ciebie po bukiecik i też będę tak wybrzydzał :-P
1 załącznik(ów)
Na tę chwilkę nie mam. Robiłam taką składankę dla modelki i potrzebowałam do niej fotki BW: Załącznik 63087
, ale wkrótce to nadrobię, dziś chłopaki od szafy znów zajęli mi pokój. Od jutra biorę się do roboty. :)
p.s. Tropic, nic na to nie poradzę , że ja zawsze wybieram kolor, BW podziwiam na fotkach innych, ale to KOLOR na mnie działa :)
...to dziwna jesteś...bo na mnie kobieta działa :mrgreen:
(ile się można grzebać z jedną szafą ???:mrgreen:...odlicz im od honorarium !!)
---------- Post dodany o 23:46 ---------- Poprzedni post był o 23:44 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
Aleś Ty wybredny :) Czekaj przyjdę do Ciebie po bukiecik i też będę tak wybrzydzał :-P
...nać klient nać pannnnnn.....:mrgreen:
Nie muszę odliczać ... jeszcze nie zapłaciłam ;P
Cytat:
Zamieszczone przez
tropic
...nać klient nać pannnnnn.....:mrgreen:
A co ja zając jestem :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
wanilia
Wrzucam jeszcze kolejne wersje Karolinki. Troszkę inne wołanie. Z dedykacją dla Saboora , bo prosił o bardziej "optymistyczne" fotki. ;)
Pozdrawiam serdecznie :)
Załącznik 63081Załącznik 63084
Za foty i dedykację dziękuję już teraz, dokładnie sobie obejrzę po zlocie.
Już wiem, że bardziej mój, jest kadr G&W(gray&white). Celowo i z premedytacją użyłem tego zwrotu, ponieważ widzę jak uciekasz
od czerni.
Do wyklikaknia po zlocie.
Mbsz- to "kwadratowe" jest świetne.
Pozdrawiam.
2 załącznik(ów)
Dziękuję za odwiedziny.
Odpowiadam na Tomkowe pytanie w sprawie efektu zmiękczania , które zastosowałam w fotce:
To już kolejna fotka z takim efektem. Do zdjęć przez szmatkę używam różnego rodzaju materiałów prześwitujących- skrawka firany, dziurkowanego swetra, tiulowej szmatki po firankach domowych, cienkiej flizeliny, mogą być w różnych kolorach. Ważne aby były mocno prześwitujące lub z dużymi otworkami.
Np. fotkę córki którą osobiście bardzo lubię też wykonałam przez fioletową koronkę:
Załącznik 63124
Tę którą na następnej fotce ma już na sobie.
Załącznik 63125
Do ostatniej fotki Karoliny - o którą pytał Tomek- użyłam białego tiulu, ale zachęcam do eksperymentów.
Fotka drugiej Karoliny: jest robiona przez zieloną flizelinę:
Zachęcam więc do eksperymentowania. :)
Mam nadzieję , że moje podpowiedzi będą pomocne.
Pozdrawiam :)
1 załącznik(ów)
Rozpisałam się , a odzewu brak ;(
Załączam fotki Pauliny :z galerii i jeszcze jedną
Załącznik 63225