Zieeeew, nuda nrmalnie. Foty doopy nie urywają ;) bo i po co. Zapodawaj, ponudzę się dalej z przyjemnością.
Wersja do druku
Zieeeew, nuda nrmalnie. Foty doopy nie urywają ;) bo i po co. Zapodawaj, ponudzę się dalej z przyjemnością.
Piękna seria, a Romek się tylko drażni abyś dał więcej ;) :)
A dziwisz mu się? Taki krótki przegląd jak to wygląda:
- Przychodzi mail, że abir dodał wpis w wątku "ABIR - zdjęcia wszelakie"
- Wchodzisz do wątku i patrzysz są nowe zdjęcia abira
- Oglądasz zdjęcia...
- Oglądasz zdjęcia..
- Oglądasz zdjęcia.
- Oglądasz zdjęcia
- Noż kur... znowu nie ma się czego przyczepić, ani pomarudzić :p ;)
Za którymś razem stwierdzasz, że może nawet nie warto posta dodawać, bo jak wszyscy dodadzą, to potem przez 10 stron jest:
- "Piękna wrzutka :grin:, ostatnie naj"
- "Przepiękna ostatnia wrzuta"
- "Fantastyczne czaple!"
- "Kolejna świetna wrzutka"
- ...
No ileż można :p :p :p :p :p :mrgreen:
Romku,
twoje 2 posty w wątku na odcinku 2 godzin znaczą dla mnie więcej niż mieszkanie teściowej. jestem zaszczycony
---------- Post dodany o 19:28 ---------- Poprzedni post był o 19:21 ----------
zastanowiła mnie ta esencja sedesu - jak pisał Romek:roll:
rzeczywiście coś tu śmierdzi w tych postach - SPISEK REAKCJONISTÓW. Wszcząłem śledztwo w sprawie, podejrzani czują na plecach oddech wymiaru ścigania, a rzeczowa sprawa jest rozwojowa i dla dobra śledztwa nie mogę ujawniać szczegółów tej operacji.
Dołożę starań aby posty się ciutek zmieniły:mrgreen:
cześć Arek, miło cię czytać:)
---------- Post dodany o 19:33 ---------- Poprzedni post był o 19:28 ----------
macie wigor chłopaki, tak trzymać:mrgreen:
Powiem tak , szkoda, że tam fajnego światła nie było, jakośc jest ale światła ni ma...
Boshsh, ileż można doskonałych fotek wrzucać? Już mi słownictwa brakuję ;)
Autor udowadnia, że ciągle można.
dziś mały ptaszek, który zimą jest obowiązkowy - jak zestaw kawa i wz-etka
372.
Załącznik 139477
373.
Załącznik 139478
374.
Załącznik 139479
Zestaw obowiązkowy to bogatka, modraszka i z Sosnowca znaczy sosnówka :) Jak kawa ze śmietanką i napoleonką :)
Ladna sikoreczka.
Zestaw obowiązkowy to szalotka i coś ciepłego obok ;)
ładnie, środkowe najlepsze:) mam nadzieję że bedzie mimo słabej zimy co pooglądać w Twoim wątku :)
Świetne sikory :)
myszaki pewnie się wam już przejadły, bo co zima to myszołowy. No tak to już jest.
Rzadko chodzę bo pogoda bardziej barowa niż fotograficzna. Ale gdzieś orzechówkę trzeba pić:mrgreen:
skromne portreciki
375.
Załącznik 139608
376.
Załącznik 139609
377.
Załącznik 139610
:shock:
Gdzie to tyle sniegu?
pozdro
to cienka warstwa. może na zdjęciu wygląda grubo. jeszcze leżała na łące. jest w tym miejscu taki mikroklimat - zimą zawsze kilka stopni mniej niż wszędzie. pewnie dlatego
376. Tańczący Myszołów :wink:, świetne!
Pikne, szczególnie 375 i 376
U mnie po śródleśnych drogach można spokojnie biegać na nartach, tylko olka nie chce się wyciągać z plecaka, jutro może coś dokumentacyjnie pstryknę.
ABIR - środkowy myszak bardzo fajny i dobrze, że daje nogę bo na takim pieńku mój dziadek zawsze ciachał łebki kogutom :)
Co ten myszak taki zaSĘPiony? Jak na ilość spożywanej orzechówki (wnoszę to z prostego wzoru orzech = (czas_w_czatowni*temp_wg._zera_bezwzględnego)^ogn iskowa_telelensa), to szacun - ostre foty, ręka ani drgnie :)
Zazdraszczam, u mnie sniegu ZERO :(
pozdro
375, 376 - ładne(ze wskazaniem na 375):)