Więcej powiem - nawet nowe cegły :mrgreen:
Wersja do druku
Super, byłem tam ze dwadzieścia lat temu, trochę się zmieniło.
Strop rzeczywiście ekstra, ale w tamtych czasach mieli stalowe czapki i jeśli jakiś kamulec wypadł z sufitu to krzywdy nie uczynił. :shock::mrgreen:
Foty jak zawsze świetne.
PS.
Kiedy w empiku będzie album ???? :wink:
I konie, znaczy mechaniczne :-P
Nowa sonda grizza jest, lecieć :D
No cóż, pobyt w Bolkowie był krótki.
Poniżej dwie ostatnie. Ta ściana z winoroślą jest cudna :)
621. Załącznik 134913
622. Załącznik 134914
A to będzie potem :D
...jam jest...
Załącznik 134922
Winobluszcz pięknie udekorował ścianę :)
Na zamku światło miałeś ładniejsze niż my, zdjęcia fajne, Co do ciągnięcia cieni, trzeba po prostu uważać by nie przesadzić, szpetne są potem te obwódki na krawędziach ;) Na zamku faktycznie kilka delikatnie jeszcze można rozjaśnić. Ostatnie foto fajne, ciekawi mnie co będzie dalej.
To nie ja :mrgreen:
To Rafał Czarny stojący na szczycie Szrenicy i rozmyślający nad marnością życia.
"Jam jest" - można pociągnąć... Jam jest Bogiem - spoglądając na ten marny świat. Lub też przeciwnie - widząc marność świata i życia, zastanawia się czy nie skoczyć ? :mrgreen:
Hehe, na filozofowanie mnie wzięło :mrgreen:
Popatrzmy na co patrzył. (klikamy do oporu)
624. Załącznik 134960
Stali (ledwo, ledwo bo huragan głowy urywał :evil:) turyści nad Śnieżnymi (a raczej parowymi) Kotłami podziwiając wspaniałą panoramę tych poszarpanych skalnych urwisk, rozległych rumowisk, jednym słowem same przepiękne widoki (w zasięgu kilku metrów :roll:):
Załącznik 135617
mam nadzieję że Bodzip się nie obrazi za moje zdjęcie tutaj.
Jako, że ciemno, zimno i marznąca mżawka pada, to tak na rozpoczęcie roku i ocieplenie klimatu mała panorama z arboretum w Bolestraszycach
625. Załącznik 138150
Ponieważ użyłeś bardzo trudnych wyrazów, miałem wątpliwości czy aby mnie nie obrażasz :) Sprawdziłem, ciekawe miejsce. Przypomina mi ogród w Pławniowicach
No chłopie, mam nadzieję , że nie zmarnowałeś czasu i w zamian robiłeś coś równie (jak nie bardziej) przyjemnego. Fakt, wysypisko............ nie zawsze musi to być Hilton :-)
---------- Post dodany o 18:30 ---------- Poprzedni post był o 18:29 ----------
Bodzio, a nie masz wersji z jeleniem :-)