Kurcze, a ja wyjedzam dzis... Musze w takim razie przynajmniej w poniedzialek zajrzec na forum, coby obejrzec to zdjecie :)Cytat:
Zamieszczone przez Rafał Czarny
Wersja do druku
Kurcze, a ja wyjedzam dzis... Musze w takim razie przynajmniej w poniedzialek zajrzec na forum, coby obejrzec to zdjecie :)Cytat:
Słowo się rzekło, kobyłka u płota. Mój przydługawy wątek rozpocząłem gołą babą na koniu (niestety, wcieło te zdjęcia wtedy, kiedy Olek przejął nasze forum). I pięćsetna fota też będzie goła.
Karolina
500
no w końcu, pierwsze fajne zdjęcie w tym wątku :twisted:
Zgadzam się z Tobą. :DCytat:
Zamieszczone przez dinx6
A będzie więcej fajnych ? :mrgreen:
nie no zdecydowanie najlepsza Twoja fota w tym wątku, dawaj więcej.
No dotrzymałeś słowa ;D to teraz się worek otworzył z aktami co?
Będzie, będzie...Cytat:
Zamieszczone przez luc4s
Teraz już będę dawał same takie ;) .
U mnie słowo droższe od pieniędzy :D .Cytat:
Zamieszczone przez Ernesth
501
Witaj
Gratuluję Tobie już 500-tnej fotki na forum!
Ponieważ, jesteś na tyle popularny, iż moja żona także raz po raz tutaj zagląda, niestety nie mogę już nic napisać :( przy Twojej 500-tnej fotce i tak wybuchła wojna w domu. Całkiem możliwe, że inni forumowicze mają podobny problem.. ;)
Serdeczne pozdrowienia!!!
Żona zazdrosna?Cytat:
Zamieszczone przez john100
Zaproponuj, że Ją też zamieścisz to może zmieni zdanie ;)
fiu fiu, robi się gorąco :) Swoją drogą 501 to taki typowo krakowski numer :)
Rafał
Świetny jubileusz.
501 > 500
Widać Rafał w Twoich zdjęciach, że swój fotograficzny kręgosłup kształtowałeś na kliszy. W przeciwieństwie do takiego Willowa, którego warsztat jest dydżytal as fak (to też komplement).
o i tutaj się mylisz dinx6, pierwsze swoje akty robiłem na filmie, zresztą takim samym aparatem jak Rafał :) EOS 50 zgadza się Rafał?Cytat:
Zamieszczone przez dinx6
a w kwestii zdjeć to 501 mi się widzi 500 już mniej ;)
501 z dolnej perspektywy moim zdaniem lepsza od 500. Aż ciekaw jestem jakie będzie następne, a juz nawet brak mi konceptu co wymyślisz jak stuknie Ci 1000 fota :)?
Rafal, tym paniom jest zimno.
pozdrawiam,
excel
jak to co, będzie goły chłop. na bank!Cytat:
Zamieszczone przez rrrradek
Po moim trupie :D .Cytat:
Zamieszczone przez dinx6
Dziś jestem po sesji aktowej studyjnej. Jutro coś wrzucę, bom straszliwie umęczony. Idę spać. Dziękuję za komentarze.
ps. Willow, mam do dziś analogowego Canona EOS 50. Świetny sprzęt. Ale zaczynałem od Zenita E.
Wrzucę jeszcze jedną fotę na dobranoc z wczorajszej plenerowej sesji:
502
Pójdziesz siedzieć, a ja razem z tobą. Wspomnienia z więzienia wydamy i zostaniemy szefami nowej partii...
Ech, chyba trzeba zrobić jakieś forum od 18 lat. I to nie jest żart, tylko poważnie się nad tym musimy zastanowić (nie dotyczy to oczywiście tylko Twojego zdjęcia).
Pozdrawiam
Pojdziemy w zaparte. "Panie prokuratorze, toż to prawdziwa Sztuka jest. Prze duże szy..."Cytat:
Zamieszczone przez RadioErewan
jak macie jeszcze troche takich fotek to ide siedzieć z Wami :). ostatnia najsmielsza i chyba najlepsza.
Mam nadzieję, że zostaniemy zamknięci z Karolina :D .Cytat:
Zamieszczone przez rrrradek
hehe to ja tez chce isc do kicia :twisted:Cytat:
no bardzo ladne te pierwsze aktowe ;-)
Popieram to nie reklamka NIVEA, to prawdziwa sztuka i kunszt w wykonaniu Rafała
ciekawe czy to literowka czy zamierzony zabieg podkreslajacy artyzm sztuki w sztuce :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez szklarz
Dla takiej Sztuki mogę skonać... Nie chcę już robić street... :D
Powiedziec nie powiedziec, wstrzemiezliwosc ot pytanie prawda czy fałsz.
Rafał! Muszę przyznać, że jestem pod wrażeniem ale nie tylko Twoich ostatnich poczynań z aktem, moim zdaniem jednym z trudniejszych tematów fotografii, ale całokształtem zawartym w tym wątku. Widzę, że potrafisz patrzeć, a to istotna zaleta dobrego fotografa, bo warsztat zawsze można doskonalić, a spojrzenie artystyczne albo się ma albo nie. Oglądając te zdjęcia często można się zapatrzeć i dostrzec coś ciekawego i o to właśnie chodzi ;) Aby, tak dalej!
Pozdrawiam
Zgloszone, CBA juz namierza Zainteresowanych. Beda wchodzic tuz przed 6 rano.
Hej!!
Rafal twoje fotki sa swietne. Duzo masz do przekazania, i wiesz jak to zrobic. Potrafisz zauwazyc cos niezwyklego w zlwyklej rzeczy, o aktach juz nie wspominam. Chciałbym w przyszlosci robic choc w polowie tak dobre fotki jak ty, a narazie zostalo mi sie tylko uczyc od mistrza:) z niecierpliwoscia czekam na kolejne fotki.
pozdrawiam
No, rewelacja! (może to trochę przez niedosyt aktu na naszym forum? ;) )
Ostatnie IMO najlepsze: podoba mi się staranny kadr, światło i odpowiednie kontrasty (że o modelce nie wspomnę)...
No i, że Ci się ręce nie trzęsły... :mrgreen: ;) :mrgreen:
501 moim zdaniem jest najlepsze, powinno byc tym jubileuszowym :) Dobre te akty, ale jednak wole streetphot w twoim wykonaniu, chyba sie przyzwyczailem.
Pzdr z Pragi
Cholera, gorące te fotki, oj gorące. Lepiej nie ogfladac w domu....
Naprawdę super.
Jak zapowiadałeś 500 zdjęcie myślałem, że będzie coś w stylu Szymona Majewskiego "goła baba" a tu proszę proszę i to jeszcze jakie wykonanie.
Gdybyś wypuścił modelkę na miasto byśmy mieli połączenie street foto z aktem :) żart.
Naprawdę bardzo fajne spojrzenie i wykonanie (jak zwykle do pozazdroszczenia).
Sam nie wiem co chcę dalej oglądać w tym wątku czy street czy akt.
Ale jak się trochę zmeczysz aktami to wyjdź w niedzielę na miasto z aparatem :D
Bardzo dobre akty.Nigdy bym nie powiedział,ze to debiut.Widac ze i do tej dziedziny masz oko.Zastanawia mnie tylko co to za "zjawisko" na prawym udzie modelki na pierwszym akcie????Nie posądzam jej o jakiś powazny defekt skóry,ale niestety nie robi to dobrego wrazenia.Moze to mój monitor??
nie mów, że zamkniesz wątek street i zaczniesz pisać nowy pt. "laski Rafiego" :).Cytat:
No Rafał...ja myślałem że Ty tylko lubisz gadać o gołych ***..ch a tu proszę - kunszt naprawdę wysokich lotów...
Jak tyś to chłopie w chałupie przeforsował? No chyba że modelka z "własnej stajni"...to inna sprawa....
Naprawdę piękne foty, ostatnia chyba najlepsza w mojej ocenie.
Piękne dziękju za komentarze. Kolejna fota:
503