Tak smucicie o ten kolor, ze nie mialam innego wyjscia jak sie nad nim troche pomeczyc :twisted:
Prosze bardzo.
Mostek do czatowni w kolorze (na razie tylko pionowy) jak bedzie ok, to poziomy tez pokatuje. :wink:
Wersja do druku
Tak smucicie o ten kolor, ze nie mialam innego wyjscia jak sie nad nim troche pomeczyc :twisted:
Prosze bardzo.
Mostek do czatowni w kolorze (na razie tylko pionowy) jak bedzie ok, to poziomy tez pokatuje. :wink:
Jak dla mnie bomba- do galerii !:grin:
Zwykle wolę w BW, ale tym razem kolor jest bardziej żywy, bardziej na miejscu.
A na komary można się dziś popryskać lub nasmarować, i nie cierpieć niepotrzebnie.
Życzę ptasich fot udanych , ptaki to są najczęściej w innej porze dnia.
Pozdrawiam AP.
A jak coś ufocisz i upochcisz w PS-ie to nie zapomnij się podzielić. Proszę...
Dzieki Apz.
Wiesz, ja to mam chyba bardzo slodka krew bo mnie komary atakuja nadzayczaj agresywnie, bez mazidel ani rusz.
Ptaki widzialam jak przez przypadek pierwszy raz trafilam w to miejsce, ale nie mialam wtedy ze soba mojego tele, bo byl w serwisie.
Tym razem ptaszyska sie wyniosly, ale mam zamiar tam wrocic.
Kasprzyk i SlawekB, to by tam sporo upolowali....oczywiscie jesli wczesniej komary by ich nie pozarly :mrgreen:
Ja po zielu (chmielowym, co prawda, zwanym Ciechanem Wybornym) pozwolilem sobie na taka interpretacje...
Załącznik 45526
Tomek
Mostek git. Kolor i pion.
Dzięki lunie2002 patrzę przyjaźniej na pionowe kadry :)
Dzieki Bufetowa.
No tak. W kocu luna2002, zrobil pionowa rewolucje na forum i to bardzo pozytywnym skutkiem :grin:
Dobrze, ze tylko o kolor marudzicie, bo jak sie zacznie powazna debata na temat tego czy postawic tam budke z piwem...... jak zasugerowal kaczy to ja wysiadam :lol:
Hej Saboor. No chyba wiem o co chodzi...tak mysle :mrgreen::roll:
Dzieki i tez pozdrwiam WSZYSTKICH odwiedzajacych.
Czarno-biała czatownia w poziomie doskonała! Ciekawe miejsce, bardzo fotogeniczne.
Ale gdyby nie Twoja inwencja pewnie by poległo.
ps. zazwyczaj wolę kolorowe, ale coś mi.....
wspaniala fotka
ale z burzami to radze uwazac
kiedys bylem chojrak i burza na mnie nie robila wrazenia
tzn oczywiscie powylaczalem wszystko w domu itd podstawowe zasady bezpieczenstwa
ale raz mi sie przydazylo ze wracalismy z moja kobitka z wycieczki rowerowej
i nic nie zapowiadalo ani deszczu ani burzy az tu nagle jak sie pogoda zepsula doslownie
w kilka minut a my dosyc daleko od domu , no i dylemat jechac czy sie chowac
postawonilismy jechac bo wydawalo sie ze ta nagla burza daleko i zdazymy
az tu nagle jak nie walnelo w droge doslownie jakies 20 metrow przedemna prosto w asfalt
nie zapomne tego do konca zycia straszny huk jakby bicz strzelil
miejsce w ktore udezyl piorun cale wyczyszczone w kurzu
no i ten dziwny zapach spalenizny
to bylo moze ze 2 lata temu ale do dzisiaj to pamietam
robiac fotki burzy pamietajcie o bezpieczenstwie
Masakrerka, piękne to zdjęcia z pomostem. Mnie bardziej pasują czarno-białe.
No to moze na nastepnym spotkaniu powinnismy sie w takowe nosidelko zaopatrzyc :wink:
Centus, ja to sie podczas burzy tylko o sprzet sie boje, nic innego mnie nie martwi, ale mam kumpla ktory nabawil sie traumy od dziecinstwa, bo matka podczas burzy zmykala go w szafie :???:
Czesc Rafale. No widzisz moja pierwsza wizja to tez BW, ale jak zaczeli marudzic, to w koncu i kolor sie znalazl :wink:
Luna2002, ciesze sie, ze i tobie sie podoba.
Mam jeszcze kilka pomyslow na to miejsce, ale musze wypatrzec odpowiednia pore roku i pore dnia.
Jezeli BW Masakrer jest inny od BW helmutha to z niepochamowana ciekawoscia zobaczylbym roznice :) jesli to mozliwe oczywiscie
Tak patrzę na tę ścieżkę podestu i patrzę - to bardzo karkołomny kadr.
ZA diabła bym nie wiedział, jak podejść go kadrowo. A gdyby tak szerszym kątem i w całości go ? Się by dało ?
Zaden klamczuch. Zakrecili mnie, bo jak bez koloru to zaraz musi byc BW :lol:
Teraz sobie kombinuje nad poziomym.
Ale z tego Henia Szerlok :wink:
Ostatnie dwa zdjęcia z pomostami ciekawe. Bardziej podoba mi się poziome.
Nic wielkiego, kilka fotek z dzisiejszego wieczornego spaceru (musialam spalic troche kalorii z urodzinowego torta :-P)
Caly dzien padalo, a wieczorkiem o zlotej godzinie wyszlo sloneczko.
Pozdrawiam .
Dwójeczka zrobiła na mnie ogromne wrażenie :grin: przyćmiła reszte :-P
Lubie takie klimaty... za jedenascie dni ruszam juz na morze:-)