Odp: CzaRmaX BYŁ/BYŁA/BYŁO/BYLI sobie
Cytat:
Zamieszczone przez
Jan_S
ot, taki fajny, sentymentalny secik, a 246 całkiem, całkiem
Dla mnie taki śmieszny. Zawsze mnie zastanawia co wyjdzie w połączeniu "Lomo" ze sporo przeterminowanym filmem bo jest to zawsze wielka niewidoma :). Jeszcze w przypadku "Lomo" z filmem o dobrym terminie da się przewidzieć a powyższym przypadku to dzieło przypadku hihi :)
Cytat:
Zamieszczone przez
yamada
o masz Lomo, i dopiero teraz sie chwalisz
Tak mam od jakiś 11'stu czy 10'ciu lat. Historia jest trochę śmieszna. Dostałem go od wujka a że jest dosyć mały to zabrałem go na wakacje pod namiot zamiast Zenita ponieważ musiałem wtedy jechać pociągiem a nie samochodem to po co dźwigać zbędne kilogramy. Wtedy jeszcze nie wiedziałem co to "lomografia". Wyobraź sobie jakie było moje wkurzenie kiedy wywołałem filmy po wakacjach hehe :) bo prawie na wszystkich winietka i kolory też nie do końca takie do jakich byłem przyzwyczajony. No i w złości walnąłem Lomo w kont. Po kilku latach z ciekawości na Allegro spojrzałem ile kosztują te aparaty aby może go sprzedać i trochę się zdziwiłem kiedy zobaczyłem, że są takie drogie w porównaniu do Zenitów czy Prkatik :). Zacząłem szperać po internecie i się dowiedziałem czym to jest spowodowane i wtedy nowym okiem spojrzałem na moje pierwsze foty z Lomo wykonane na wakacjach hehe :)
2 załącznik(ów)
Dzisiaj quiz pt. "Którego ducha wolisz aby cię zarżnął w łóżku?"? Tylko bez skojarzeń proszę bo jestem ciekaw ile osób podświadomie zamieni literę a na e :-P
249. Duch gór czuwa :). Mam malowania na twarzy bo chyba jest z kimś na wojennej ścieżce więc na bieżąco ma wprawę w dobrym i wybornym rżnięciu :)
Załącznik 78910
250. A to jest pies ducha gór na wojennej ścieżce z krwawymi zamiarami zarżnięcia przez wylizanie swoim nabitym ćwiekami jęzorem :)
Załącznik 78912
Byłem tu. Pozdrawiam "Prawie Niesypiającego". Będziesz mieć problemy z Kobietą jak się tak będziesz dalej prowadził.
AP.
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
A to jest pies ducha gór na wojennej ścieżce z krwawymi zamiarami zarżnięcia przez wylizanie swoim nabitym ćwiekami jęzorem :)
Ja wymiękam - jak bym miał 5% Twojej wyobraźni, fantazji, zakręcenia (jak zwał tak zwał) to bym rzucił moją maksymalnie nudną księgowość i "artystą" został... :)
Pozdr
Rzeczywiście, jesteś trochę pokręcony ale w możliwie najlepszym znaczeniu tego słowa:) Lubię Twoje fotki.
Ułańskiej fantazji to Tobie nie brakuje, a "nietypowość" fotek czyni je ciekawymi.:grin:
1 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
apz
Byłem tu. Pozdrawiam "Prawie Niesypiającego". Będziesz mieć problemy z Kobietą jak się tak będziesz dalej prowadził.
AP.
Drogi APZ ja dla Ciebie specjalnie strzelę jakaś fotkę i mam już zamysł jaką. Ale dzięki, że podpisałeś listę obecności :)
Cytat:
Zamieszczone przez
osiem1984
Rzeczywiście, jesteś trochę pokręcony ale w możliwie najlepszym znaczeniu tego słowa:) Lubię Twoje fotki.
Cytat:
Zamieszczone przez
BIKER
Ułańskiej fantazji to Tobie nie brakuje, a "nietypowość" fotek czyni je ciekawymi.:grin:
Dzięki, dzięki FOPAKI!!! Dla mnie lepiej to usłyszeć niż fotka 345326485 z wrzutki 23467 jest super :)
Cytat:
Zamieszczone przez
barmichal76
Ja wymiękam - jak bym miał 5% Twojej wyobraźni, fantazji, zakręcenia (jak zwał tak zwał) to bym rzucił moją maksymalnie nudną księgowość i "artystą" został... :)
Pozdr
I kto to mówi? Człowiek, który zatrzymuje się na środku drogi i leci foty zrobić hihi :). Bez Twojej wyobraźni i uporządkowanego spojrzenia na świat jak przystało na księgowego nie podobałyby mi się Twoje C-B foty a wiesz, że do tych barw to mam generalnie sceptyczne podejście, które trochę uległo zmianie na plus dzięki Tobie i jeszcze kilku userom z tego forum :)
A teraz do czego mogą się przydać moje okrąglaki. Generalnie do niczego ale tapetę na telefon sobie walnąć można hehe :)
Załącznik 79020
Jako prosty oglądacz obejrzałam sobie pole i słup :mrgreen:.
I teraz po porządku:
1. Pole kolorystycznie najciekawsze "pierwsze dramatyczne", tylko uważaj na przejaśnienia nad linią drzew i widnokręgiem.
2. Słup czyli energa też pierwszy.
Teraz już wiem, skąd powiedzenie "pierwszy lepszy" :lol:.
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
Witam
Jako mały dzieciak i chłopak zajmowałem się fotografią ale od 20'stu lat robiłem to już tylko okazjonalnie aż w lipcu zakupiłem sobie Olka PEN'a E-PL2 i coś mnie naszło na coś.........chyba na coś więcej :). Tak więc co nieco chciałbym Wam pokazać aby usłyszeć opinie i co można i należy poprawić. Za wszystkie uwagi będę bardzo i niezmiernie wdzięczny :)
Na początek dwa zdjęcia z odbiciami w wodzie zrobione w "dramatycznej tonacji".
W pierwszym zdjęciu nic nie było grzebane, natomiast drugie zostało skadrowane, odwrócone do góry nogami i zostały wymazane takie rzeczy z odbiciami w wodzie jak spacerująca jedna para, maszt ratowników, wieża ratowników i malutki pomost ratowników.
1. Hotel Narvil w Serocku
[img]http://imageshack.us/a/img145/4923/hotelnarvil.jpg[ /img]
2. Spaceruje pan w lesie do góry nogami :)
[img]http://img838.imageshack.us/img838/2...grynogami2.jpg
Uploaded with
ImageShack.us[ /img]
,,,,ta z dziadkiem na głowie,jak dla mnie rewelka:)
CzaRek odkręć się na chwilę i wrzuć "normalne" zdjęcie co:wink: