Janku, co do przepałów na figurkach to masz rację. Tak, użyłem LightZone, ale uczciwie przyznaję, że nie znam dokładnie tego programu, acz ma bardzo duże możliwości.
Dzięki Heńku :)
Wersja do druku
Janku, co do przepałów na figurkach to masz rację. Tak, użyłem LightZone, ale uczciwie przyznaję, że nie znam dokładnie tego programu, acz ma bardzo duże możliwości.
Dzięki Heńku :)
Powoli zastanawiam się na zakupem jabłuszka (na złość Putinowi) żeby mieć dostęp do lepszych (w tym dedykowanych) odRAWiaczy, bo w Linuxie za dużego wyboru nie ma a windowsem się brzydzę...
poniżej kilka prób wyciągania przepałów przy użyciu wywoływarki wbudowanej w aparat. Niestety, jej możliwości, zwłaszcza w zakresie podglądu efektów końcowych są dosyć słabe
Załącznik 125825
To Saboorku, pociągnij tego rawa i zobacz co się da wyciągnąć. Bo po mojemu to na tych figurkach jest przepał nie do wyciągnięcia. Czasem tak jest, jak boczne kierunkowe światło pada, jeszcze na biały element, to kupa się robi
też jestem ciekaw efektów. Nawiasem mówiąc, miejsca przepałów są niewielkie, ot taki kompromis żeby w cieniach za dużo nie potracić. Stare kościoły są trudne czasem do ogarnięcia
ech CzaRmaX a mnie nieustannie podoba się ten tekst:
Dojrzałość przychodzi
Zawsze nazbyt późno
Kiedy już powoli
Odchodzimy w tło