Piękne te Twoje górskie widoczki :) ! Zachód słońca z żaglówką też bardzo mi się podoba-lubię takie kolorki!
Wersja do druku
Piękne te Twoje górskie widoczki :) ! Zachód słońca z żaglówką też bardzo mi się podoba-lubię takie kolorki!
Witaj Zorka :)
No musze przyznac ze bardzo podoba mi sie Twoja ostatnia seria zdjec - te kolory, piekne obloki, kadry... Oj, zatesknilam za dlugimi spacerami :))
Pozdrawiam
Witam wszystkich. Dziekuję za opinie i proszę o jeszcze. Moje pierwsze nieśmiałe próby z portretem. Będę wdzięczna za wszelkie podpowiedzi.
ocenie tylko wzrok modelki. 1 i 3 - patrzy tak "spod byka". nie wiem czy to było zamierzone ale wydaje mi się że szczególnie do ostatniego pasuje bardziej subtelne spojrzenie.
Tak na pewno masz rację. Patrzenie "spod byka" nie było to zamierzone. Nie wiem jak powinnam ustawiać twarz modelki aby wyglądała łagodniej. Ale będę się uczyła. :oops:
Na modelkach średnio się znam ( a raczej na technikaliach studyjnych), więc się nie wymądrzam. Ale foto Bieszczad to środkowe jest takie piękne, że mogłabym je zjeść :mrgreen:
z łokciami trzeba uważać by nie atakowały do przodu bo robią się niekorzystne przerysowania, poza tym chyba lepiej by kobieta nie chwaliła się zbytnio bicepsami ;-)
Najciekawsze dla mnie środkowe, modelka wyszła naturalnie i światło w miarę ciekawe.
Góry ładne ale przeostrzasz.
Witam, bardzo proszę o konstruktywną krytykę poniższy zdjęć. Wiem, że jest wiele błędów o których pewnie nie mam zielonego pojęcia, dlatego proszę o wyrozumiałość. Każda Wasza wskazówka będzie dla mnie badzo cenna.
dla mnie najlepsze drugie :D. super jest.
ogólnie to rad nie dam ale z ciekawości zapytam:
czy 2 i 4 nie jest przeostrzone a 1 i 3 nie jest przez przypadek za bardzo delitakne tzn wygładzone