To ja sobie pozwole pokazac jeszcze dwie foty z gory patrzone
Wersja do druku
To ja sobie pozwole pokazac jeszcze dwie foty z gory patrzone
lubię Twoje drewniano-górne klimaty ;)
Ale ostatnia mi się najmniej podoba...jakoś sztucznie wyszło
:)Cytat:
Zamieszczone przez lessie
Staraliśmy się by było tak bardzo naturalnie, jak to tylko możliwe, ale rozumiem :)
tylko ta ostatnia nie sprawia wrażenia naturalnej - pozostałe są ekstra w odbiorze - miła dziewczyna, ładnie pozująca i ładnie pokazana...
To prawda, ze ostatnia fotka, jako jedyna z calej serii, wyszla deczko nienaturalnie. Reszta bardzo przyjemna. Ciepla tonacja, momentami ciut mi nie pasuje ta klepka, ciut za brazowo jest. Jednak dzieki temu te zdjecia sa takie "cieple".
Pzdr
No niestety, podłogi zerwać nie mogłem a nie miałem jej czym przykryć, ale już nad tym myslę, więc może w niedługim czasie tło ulegnie małej zmianie ;)
Prezentuję jeszcze dwie foty z Beatą w roli głównej i na czas jakiś dam Wam spokój ;)
Eddie i wszystko pięknie i zdjęcia tech na całkiem dobrym poziomie tylko jedno mnie gryzie, coś Ty się tak uparł na tą górnolotną perspektywę?? Wszystkie zdjęcia na jedno kopyto, czy tylko podłoga u Ciebie nadaje się za tło? Zbyt kurczowo trzymasz się ogólnoprzyjętych zasad portretowania, nie bój się odważnych cięć tego że w tle pokaze się kaloryfer czy kawałek szafy. Wydobądź z modelki jej najlepsze cechy a jak Ci się to uda pokazać na zdjęciu to nikt oprócz upierdliwców nie będzie zwracał uwagi na tło :) Pozwól sobie na odrobinę szaleństwa i baw się tym ;)
pozdrawiam
Dzięki wielkie, Willow, wezmę sobie do serca Twój komentarz :)
A przy okazji, trafiłeś, tylko podłoga się nadaje i jedna ze ścian. Przynajmniej, jeśli o gładkim tle mówimy.
Racja jest w tym co piszesz, raz jeszcze dziękuję.
Bardzo fajne , podobają mi się, pastelowe kolory pasują tutaj.
Ciekaw jestem czy dużo poprawiałeś w PS jak Willow32 :)
PS
Ciagle zapominasz o kroplach do oczu Visine :)
Masz super modelkę :)
Hej, Willow32 nie zawsze dużo pprawia w PS :P :)Cytat:
Zamieszczone przez zibi1303
pozdrawiam