Wersja do druku
Rysiek_O Nie ciekawe są kolory budynków "socrealu":???: W kolorze tak: Załącznik 50584
Cytat: Zamieszczone przez Saboor Jasne! iszi! podano kawę z prądem:mrgreen: ..........idę pobiegać, później na siłownie a na koniec kilka km na basenie - k..... mocna ta kawa z prądem
Cytat: Zamieszczone przez Saboor Rysiek_O Nie ciekawe są kolory budynków "socrealu":???: Masz rację! To juz czarno biały wygląda lepiej.
Cytat: Zamieszczone przez Saboor Tak mnie naszło, na wspominki: każdemu według zasług No kurna! :shock: Wystarczy, że mnie chwilę nie było a tu takie rzeczy! Świetne :grin:
Cytat: Zamieszczone przez helmuth No kurna! :shock: Wystarczy, że mnie chwilę nie było a tu takie rzeczy! Świetne :grin: Aaa! Miło, miło, a gdzie Żeś się Waść podziewał??
W kolorze czy nie i tak drzewnianny jest !
Cytat: Zamieszczone przez Saboor Tak mnie naszło, na wspominki: każdemu według zasług Bezbledna ta "szachownica". Swietnie wypatrzone! Surowa, sterylna brzydkosc tej fasady naprawde niezle oddzialuje na ogladajacego. T.
Cytat: Zamieszczone przez Thomasso Bezbledna ta "szachownica". Swietnie wypatrzone! Surowa, sterylna brzydkosc tej fasady naprawde niezle oddzialuje na ogladajacego. T. Ponoć jeżeli odczucia odbiorcy, są zgodne z zmierzonym przekazem to "dzieło" jest dobre.:grin:
Cytat: Zamieszczone przez Saboor W kolorze tak: Załącznik 50584 Windows sp1 z zaporą systemową.Tu okienko otwarte tu uchylone az teraz czekam na viste.
Cytat: Zamieszczone przez Mirek54 Windows sp1 z zaporą systemową.Tu okienko otwarte tu uchylone az teraz czekam na viste. :grin::grin: