Nie ma, i niestety zadne szklo nie bedzie z systemowych banglac bo one maja elektrycznie sterowana przyslone.
pozdro
Wersja do druku
26 i 30 misię.
Pozdrawiam.
nyny, a używasz sanek, zamówiłem sobie takie 16cm bo z industarem wydaje się mi będą dobrym rozwiązaniem
tak czytam Wasze wpisy i widzę że specyficzny bokeh industara nie jest wadą :) Dzięki za odwiedziny i wpisy wszystkie, a na dobranoc: W sieci ;)
YM031
Załącznik 132127
Widać duży postęp. Podoba mi się rozmycie z tego industara, oczywiście trzeba to odpowiednio wykorzystać. Na ostatnim zdjęciu bokeh bardzo przyjemny, ale wydaje mi się, że troszkę odciąga uwagę od głównego modela.
Pozdrawiam
To specjalnie dla Ciebie jeszcze jeden, z szuflady. Nie udało mi się inaczej go złapać. Jak zszedłem niżej ze sprzętem to zwiał, ale jedną fotę ma :)
YM032
Załącznik 132165
Dzięki:)
Tygrzyk, to chyba najładniejszy krajowy pająk, ładnie się prezentuje z gniazdem.
cywilizacja...
Dziś kolejne z serii bliżej - dalej :)
YM033
Załącznik 132186
YM034
Załącznik 132187
Jak dla mnie, pierwsze bardziej się podoba. Szkoda tylko, że kowalowi brakuje jednej pokrywy, tło na obu bardzo przyjemne.
34 - świetne.
Pozdrawiam.
33 zdecydowanie lepsze.
pozdro
Zagladam,ogladam i ciesze sie,ze robactwo widze,ktore na codzien gdzies umyka.
:) dzięki piękne też mi to bardziej podchodzi
---------- Post dodany o 11:26 ---------- Poprzedni post był o 11:24 ----------
;)
dzięki nyny, na twoje opinie liczę :)
dzięki :) trochę kadr miał być inny ale zaczęło wiać...no i...
Będę musiał też taki dyfuzor sobie zrobić. Światło pięknie rozmyte.
hehehe, widzę że zapoczątkowałem wyrób dyfuzorów :) i dobrze.
YM035 z szuflady
Załącznik 132203
YM036
Załącznik 132204
YM037 za cholere nie chciał się odwrócić, po mocniejszym "nacisku" z mojej strony zjechał w trawę na dół i tyle...
Załącznik 132205
Daj wskazówki z jakich materiałów wykonał es. Szczególnie wewnątrz czy ma aż tam jakieś sreberko i z czego rozpraszcz zrobiłeś. Oczywiście masz piwo.
Wątek się fajnie rozwija, miło popatrzeć, zdjęcia coraz lepsze.
Co do dyfuzora to jako powierzchnie dyfuzyjną polecam kawałek plastiku z baniaka od wody destylowanej.
Sztywny, trwały i dobrze rozprasza.
A srodek to ja bym w bieli zrobil, jakis papier foto na ten przyklad ;)
pozdro
ja wykleiłem mocno pogiętą i potem w miarę rozprostowaną folią auminiową, lampka mała jest a dyfuzorek jak widać średni. Pierwsza częś jest zrobiona z pudełka po baterii do mojego aparatu. Jest też w środku folią wyklejone a w wyciętym otworze założona taka cieniutka ściereczka biała na przodzie większej części też taka ścierecka jest. Żona to kupuje w rolkach coś jak ręczniki papierowe.
pojechałem sobie dziś na przedwieczorne focenie, dość kawałek za miasto licząc na więcej modeli, a tu trafił się tylko jeden, ale jestem z tych trzech zdjęć bardzo zadowolony. Mam nadzieję że i Wam się spodoba.
YM038
Załącznik 132232
YM039
Załącznik 132233
YM040
Załącznik 132234
Super zdjęcia.
No i się spodobało, zwłaszcza pierwsze, model, tło i światło super.
Bardzo dobra wrzuta.
Jakby na 38 zwiekszyc "nieco" skale to byloby bardzo dobre zdjecie.
pozdro
Robert, YM022 - bajeczny, bezkonkurencyjny :)
Yamada…no co ja ci zrobilam? :mrgreen: Taki pajakowy festiwal tu zapodales, ze az strach.
Sama pajenczynke no to jeszcze moge...:-P
Jak ja uwielbiam komentarze dziewczyn o pająkach :D to tak jakbym Saboora słyszał :D