Brzózki świetne, dla mnie 62 najlepiej :)
---------- Post dodany o 00:43 ---------- Poprzedni post był o 00:43 ----------
Ale wtedy mróz w tyłek szczypie :)
Wersja do druku
Jest to jakiś pomysł.:grin:
Jest to kilka kilometrów od domu i zimą jeszcze nigdy tam nie byłem.
O ile nie zapomnę, to może się tam wybiorę.
---------- Post dodany o 22:46 ---------- Poprzedni post był o 22:44 ----------
No, właśnie. Trzeba w jakieś ciepłe gacie zainwestować.:)
Albo waty napchać w spodnie hihi :)
Ale tak się śmiejąc z tej waty to wiele lat byłem przedstawicielem w TZMO czyli Bella czyli ciągnąc dalej higiena, podpaski itd :). Miałem klientkę, która na sezon budowlany zamawiała do swojego sklepu więcej podpasek NormalMaxi - takie zwykłe (grube), długie nieloty czyli bez skrzydełek. Pytanie dla czego? A no dla tego, że niedaleko mieściła się firma budowlana i jak zaczynał się wzmożony sezon to owa firma budowlana zamawiała od niej te podpaski dla pracowników, którzy używali ich jako wkładki do gumofilców :D. Szczerze to nawet nie wiecie do czego można użyć podpasek, tamponów, pieluch itp. :D
mnie podoba się zdjęcie 60.
Obok lasku z poprzedniej wrzutki znajduje się wyrobisko kamieniołomu, gdzie znalazłem ciekawe porosty, roślinki i masę muszelek:):
65.Załącznik 122643 66.Załącznik 12264467. Załącznik 122645
66, 67 jak z akwarium :) , fajne
Zdjęcie 66 bardzo fajne. Ładna kompozycja i kolory.
Podoba mi się ślimaczne na 66. Trochę jak dekoracja do budżetowego filmu SF z lat pięćdziesiątych ;-)
66 i 67 ciekawe i kolorowe,
dla mnie lekko zbyt ciasno
Oryginalny nie bede, ale bardzo mi sie podobaja kolory na 66 i 67, z lekkim wskazaniem na 67.
Słońce odbite przez okno.(sam XZ-2, bez jakiegokolwiek filtra, czy programu artystycznego)
68. Załącznik 12303969.Załącznik 123040
Mam wrazenie, ze ostatnio wiekszosc zdjec BW wrzucasz...
Bardzo ciekawy pomysl na zdjecie 68, choc w moim odczuciu ta jasna sciana z cieniami po prawej troche za bardzo sie wyroznia z calosci.
Ale generalnie zdjecie i tak mi sie podoba.
Mi również podobają się 66 i 67. Na 69 przedobrzyłeś z obróbką. Powychodziły jakieś piksele/artefakty na niebie, skośne krawędzie poschodkowane
Powoli, powoli, ale i do mnie doszły:
70. Załącznik 12316671. Załącznik 12316772.Załącznik 123168
To chyba nie te od CzaRmaXa, wyglądają na całe ;) :lol:
ps - ślimaki wyszły świetnie :) , ostatnie b&w to tak nie bardzo mi się podobają :)
Nie, to nie tamte:) Te w życiu nie widziały balkonu, a szwendają się obok tej ścieżki: 73.Załącznik 123171
prawidłowo pokazane slimaki. 70 - wygrywa
bardzo ładne kolory
przeglądnęłam cały wątek - no i ten XZ-2 daje radę :)
foty ciekawe, niektóre ujęcia fajne, ale część totalnie dziko kadrowana
już nei będę przytaczać które dokładnie wydły mi się tak o pokazane bo musiałabym wracac stron kilka
ale będę śledzić wątek - ciekawa jestem jak sie rozwinie :)
Fajną ścieżkę na spacery wybrały ślimaki :)
Z krótkiego pobytu w Awatarze:). Pogoda świetna, ale do opalania, a nie robienia zdjęć. Trochę powłóczyłem się po potoku.
74. Załącznik 12389175. Załącznik 12389276. Załącznik 12389377.Załącznik 123894
Zabka z 77 wymiata :)
Podobaja mi sie tez 74 i 75, choc zielen jakas taka troche wyblakla (moze to wina monitora...)
strumyk 74 lepsze od 75,
żabka to 76 - lepsza perspektywa, dobrze wygląda na mchu
ta jest ostatnia żaba nieźle uchwycona
Bo ja wiem :roll: dla mnie żabex nr 3 jest najfajniejszy :D
BTW - gdzie jest Awatar ?
Mój awatar to góra Żar w Beskidzie Małym. Rodzinne strony - Międzybrodzie Bialskie, leżące nad Jeziorem Międzybrodzkim, otoczone dookoła górami. Byłem krótko i pogoda niezbyt dobra na krajobrazy:(, a widoków pięknych masa z każdej strony. Teraz wybrałem się na małą wędrówkę: Międzybrodzie Żywieckie - Żar - Kiczera - Jaworzyna - zapora w Tresnej. Dla zobrazowania o czym mówię panoramki ze spaceru:
Załącznik 123906Załącznik 123904Załącznik 123905
Widok z Kiczery(831 m n.p.m.) na zbiornik na Żarze:Załącznik 123910
Pozdrawiam wszystkich odwiedzających i dziękuję za komentarze:)
Żabka zrobiona z żabiej perspektywy najfajniejsza :)
Panoramki miodne. Ooo masz co pokazywać :D
Ty oto sposobem wiem jak wyglada zbiornik na Gorze Zar.Dzieki
no zbiornik ciekawy :) podoba się
jaclas, Twoje panoramki wywołały we mnie głód włóczenia się po górkach i pagórkach...
Panoramy są ładne.