zasłużone wyróżnienie
Wersja do druku
zasłużone wyróżnienie
Podziękowań nigdy za dużo, toteż umieszczę je również tutaj :)
Bardzo dziękuję Szacownemu Jury za wyróżnienie oraz wszystkim Klubowiczom, którzy poświęcili uwagę mojemu wątkowi.
Będę dalej się starał umieszczać tutaj w miarę udane zdjęcia nie męcząc Was ponurymi zgniotami :wink: pozdrawiam ravbog.
Gratuluję zasłużonego wyróżnienia.
Mimo, że się nie wypowiadałem, też poświęciłem uwagę Twoim zdjęciom. Bardzo solidne prace moim zdaniem.
Pozdr
42. jest limuzyna, jest jacht, życie jest piękne
43. Zakręcony
Oooo kurcze :D
30 i Przenikanie bardzo dobre fotki.
troszku mnie się zakręciło w głowie:roll:
Żeby nie było, że tylko z szuflady to wstawiam świeżutkie, z dzisiejszego wieczoru :wink:
44. Wodna impresja
45. Hmmm ... czy ja jestem afrykańskim wojownikiem?
46. Miasto swoje mam w głowie
fajne to ostatnie
gdzie to poczyniłeś ??
47. Water House
Podobają mi się te "wodne impresje".
Pozdrawiam.
uwielbiam wodne kadry - ten przypadł mi do gustu :D
Malarsko dzisiaj.
Dziękuję bardzo za odwiedziny i komentarze :) działają mobilizująco - poniższe zdjęcie z ostatniej niedzieli.
48. Pożeracze księżyca
f=8,0 a mimo wszystko brakło. Gdyby te paszcze były tak ostre jak księżyc byłoby doskonale.
Ale i tak kapitalnie wypatrzone - gratulacje :)
===edit===
tak się zastanawiam, czy aby jednak nie masz racji :roll:
48-na prawdę smaczne!
pożeracze - świadczą o naprawdę mega oku fotografa :)
gratuluję - troszkę szkoda tych potworów - no ale i tak jest super !!
49. ADHD pająka
50. Schody okienne
50- to to, to ja lubię!
Do pełni szczęścia brak mi tutaj symetrii (w tym przypadku środkowej).
Zdjęcie robiłem z poziomu ulicy, a okna były na drugim piętrze. Skosu nie można było uniknąć, nie miałem dostępu do ustawienia się z aparatem na tej samej wysokości co okna. Ale tak wykonane, symetryczne zdjęcie nie miało by jakiejkolwiek głębi przy równomiernie oświetlonej fasadzie budynku
49 - świetny tytuł:grin:
51. Wóz satelitarny TV....
rewelka ten maluszek !!! gdzie to ?
A może coś w tym stylu?
Załącznik 115417
Dzięki :) Zdjęcie zrobiłem w 2007 r. we Wrocławiu, chyba w okolicach J. Narodowej, ale dokładnie nie pamiętam.
---------- Post dodany o 12:20 ---------- Poprzedni post był o 12:15 ----------
Całkiem fajnie to wykadrowałeś :), choć wtedy tytuł już chyba by nie pasował. Niestety to które wstawiłem było już mocno wycięte, a zdjęcie robiłem Stylusem 1 na najdłuższej ogniskowej i dalsze przycinanie raczej pogorszy jakość kadru :cry: