-
Odp: Pełne wersje oprogramowania za free
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
dziekuje bardzo za informacje. używam już chwilę tego programu na dwóch komputerach, również w wersji trial ( tylko krótszy okres ) i polecam.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
kris12
dziekuje bardzo za informacje. używam już chwilę tego programu na dwóch komputerach, również w wersji trial ( tylko krótszy okres ) i polecam.
Proszę.
-
Pod ocenę specjalistów, niestety RAW-o nie otwiera, ale może jest to jakieś remedium na soft dla tabletów.
http://www.photoshoponlinefree.net/
-
Free 7-Data Recovery Suite soft do odzysku danych, przywrócenia partycji itd. tu leży jeszcze 21 hours 30 mins
-
EaseUS Partition Master Free bardzo dobry partycjoner pod Win i Mac Tu sobie leży
-
Co prawda nie stąd, ale ten program powiększał mi dzisiaj partycję. Trochę to trwało, była nawet chwila zwątpienia, ale teraz dalej mogę instalować programy, których później nie używam :wink:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Namor1
Co prawda nie stąd, ale ten program powiększał mi dzisiaj partycję. Trochę to trwało, była nawet chwila zwątpienia, ale teraz dalej mogę instalować programy, których później nie używam :wink:
Mają udaną serię softu do odzysku, backupu, czy podziału dysku.
-
EaseUS Todo Backup soft do tworzenia kopii zapasowych, klonowania dysków itp. Tu sobie leży
-
-
Cytat:
Zamieszczone przez
BIKER
Ale tu podajemy bezpłatne i za free a nie czasówki :(
-
chyba już bezpłatnego nie ma
ja pobrałem to http://www.zoner.com/en/download-request też czasówka tyle że po angielsku i chyba wymienię:wink:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
BIKER
Tak Ci zależy na tym programie?
-
Sugeruję 10x zastanowić się nad instalacją czasówek. Zaśmiecą system i rejestr, a potem płacz że komputer muli
-
MunSoft Data Recovery Suite 2.0 zawiera wszystkie narzędzia do odzyskiwania danych, których potrzebujesz, aby przywrócić cenne pliki. Obejmuje 6 programów odzyskiwania danych, przy czym każdy z nich może być użyty oddzielnie w celu odzyskania konkretnego typu plików.
-
Free SoftOrbits Photo Retoucher soft do miziania zdjęć tu leży 22 hours 48 mins
-
Free Jihosoft PDF Password Recovery pisać do czego to? tu leży jeszcze 1 days 22 hours 45 mins
-
Free Outpost Security Suite Pro soft do ochrony komputera tu leży jeszcze 22 hours 46 mins
-
Free Aimersoft Video Editor do zabawy z edycją filmów tu leży jeszcze 1 days 21 hours 45 mins
-
Perfect Effects 8 Premium Edition - FULL
Do 28 stycznia można pobrać płatną wersję tego softu za darmo. Na pewno komuś się przyda :grin:.
http://www.ononesoftware.com/landing...content=button
-
Odp: Perfect Effects 8 Premium Edition - FULL
Cytat:
Zamieszczone przez
ayu
Dzięki:grin: Mam wersję podstawową i jest tam sporo ciekawych filterków.
-
Dzięki za informację. Właśnie skorzystałem i sobie poużywam.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
ayu
Wrzuć to info tu: Pełne wersje oprogramowania za free
---
edit:
Poszedł ogromniasty (+)
-
To jest świetne oprogramowanie :) Korzystam naprzemiennie z PS. Darmowy jest dodatek tak?
-
Dzięki również za info o programie. Ode mnie tez plus poszedł. Bardzo duże możliwości przy edycji zdjęć. Gotowe filtry, presety, które można dowolnie modyfikować.
Świetnie się sprawdza jako wtyczka, dodatek do LR.
Mam pytanko jak używa się programu "oddzielnie" po zastosowaniu kilku filtrów (są na warstwach) czy jest możliwość spłaszczenia warstw przed zapisaniem zdjęcia?
-
z tego co pamietam to nizej jak na win7 nie wspolpracuje.
-
1 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
andtor2
Dzięki również za info o programie. Ode mnie tez plus poszedł. Bardzo duże możliwości przy edycji zdjęć. Gotowe filtry, presety, które można dowolnie modyfikować.
Świetnie się sprawdza jako wtyczka, dodatek do LR.
Mam pytanko jak używa się programu "oddzielnie" po zastosowaniu kilku filtrów (są na warstwach) czy jest możliwość spłaszczenia warstw przed zapisaniem zdjęcia?
...
strzałka powinna być skierowana na "Merge" :)
Załącznik 108831
-
1 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
jarek_gd
...strzałka powinna być skierowana na "Merge" :)
Ba, gdybym miał taka zakładkę "Merge" to bym się nie pytał:)
Załącznik 108832
Mówimy o programie podanym w linku: Perfect Effects 8 Premium Edition, a Ty wstawiłeś zrzut ekranowy z innego (podobnego) programu.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
andtor2
Ba, gdybym miał taka zakładkę "Merge" to bym się nie pytał:)
Mówimy o programie podanym w linku: Perfect Effects 8 Premium Edition, a Ty wstawiłeś zrzut ekranowy z innego (podobnego) programu.
Wiesz co. To zrzut z Perfect Photo suite, w którym Perfect Effects jest składową.
Btw, czy zapisanie jako *.jpg nie powoduje automatycznego spłaszczenia warstw?
to nie jest zakładka tylko panel po prawej stronie, co oczywiście niczego nie zmienia :(
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
z tego co pamietam to nizej jak na win7 nie wspolpracuje.
Czyli moj XP..kicha?
-
Cytat:
Zamieszczone przez
jarek_gd
Wiesz co. To zrzut z Perfect Photo suite, w którym Perfect Effects jest składową.
Btw, czy zapisanie jako *.jpg nie powoduje automatycznego spłaszczenia warstw?
to nie jest zakładka tylko panel po prawej stronie, co oczywiście niczego nie zmienia :(
Wiem, że to jest w panelu po prawej stronie. Pisząc zakładka miałem na myśli ten "przycisk" (czy jak to nazwać) | Merge|
Nie dogadamy się bo nie masz samego programu (wtyczki) Perfect Effects 8 Premium Edition. Nie ma tu możliwości wyboru formatu zapisu.
Zapisuje się w tym formacie w jakim było edytowane zdjęcie (na wstępie po wczytaniu zdjęcia jest wybór formatu gdy chcemy zrobić jego kopię, a nie edytować oryginał).
Przy otwarciu RAW-a oczywiście nie ma możliwości edycji oryginału i trzeba zrobić kopię w skazanym przez siebie formacie (PSD, Tif, jpg)
-
Free Wondershare Video Converter Pro wiadomo do czego tu leży 1 day(s) 22 hr(s) 46 min(s)
-
-
Wszedłem dopiero teraz i widzę , że parę osób skorzystało. Cieszę się , że komuś się przyda i nie musi za to płacić niemałe pieniądze. Program działa jako osobny soft jak i wtyczka do PS-a (plik-> automatyzuj) i LR-a (plik->plug-in extras).
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Nie udało mi się zarejestrować programu. Coś ten proces mało intuicyjny jak dla mnie:)
Na pocztę dostałem w drugiej wiadomości: Your username..... i your password.... , a najważniejszego Registration Code niestety nie...
-
Cytat:
Zamieszczone przez
andtor2
Nie udało mi się zarejestrować programu. Coś ten proces mało intuicyjny jak dla mnie:)
Na pocztę dostałem w drugiej wiadomości: Your username..... i your password.... , a najważniejszego Registration Code niestety nie...
Od witryny na której jest soft dostajesz mail tam podany jest login i hasło do Twojego konta na http://sharewareonsale.com logujesz się, zmieniasz hasło i wchodzisz na stronę:
http://www.wondershare.com/pro/video-converter-pro.html
Tam klikasz: Get license i jako imę podajesz swoj login a mail te sam co na stronie z której pobierałeś.
Po tej mordędze dostajesz klucz w mailu.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Hasło zmieniłem. Dostałem potwierdzenie na E-mail. Po wejściu dalej na stronę i ten Get licence podaje tak jak piszesz (tylko za pierwszym razem jak próbowałem podałem zdaje się niewłaściwy login) i wyświetla mi się komunikat:
"Multiple gift registrations are not allowed, please check your mailbox for the free keycode. Thank you for your participation."
Informujący jakobym już otrzymał klucz.
Dzięki za chęć pomocy ale aż tak bardzo mi na tym programie nie zależy.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
andtor2
...
O żesz Ty! :)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
andtor2
Hasło zmieniłem. Dostałem potwierdzenie na E-mail. Po wejściu dalej na stronę i ten Get licence podaje tak jak piszesz (tylko za pierwszym razem jak próbowałem podałem zdaje się niewłaściwy login) i wyświetla mi się komunikat:
"Multiple gift registrations are not allowed, please check your mailbox for the free keycode. Thank you for your participation."
Informujący jakobym już otrzymał klucz.
Spam sprawdzałeś?
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Spam sprawdzałeś?
Właśnie nie sprawdzałem:oops: Korzystam z Thunderbirda i tu nic nie miałem. Wchodząc bezpośrednio na pocztę rzeczywiście była ta wiadomość z kluczem w spamie.
Program działa:) Dziękuję. Plusa dać nie mogę by system nie pozwala.
-
Może komuś się przyda:
Free Lightroom Presets