Ten czerwony bez nazwy jest fajny :). Chociaż jakby nawet była nazwa to nic by mi nie mówiła hihi ;)
Wersja do druku
Ten czerwony bez nazwy jest fajny :). Chociaż jakby nawet była nazwa to nic by mi nie mówiła hihi ;)
Ostatnia wrzuta sympatyczna.
Ten niepodpisany to Srogoń baldaszkowiec.
pozdro
faworyci to 52 i 53. bardzo mi się podobają
gdzie "rosną" takie fajne motyle i robale. to są jakieś niedostępne łąki w gęstym lesie, czy gdziekolwiek?
Piękna wrzutka Mocium Panie :mrgreen:
Dzięki za odwiedziny.
Najwięcej motyli rośnie tam gdzie rosną osty i koniczyna. Jest w okolicy parę takich niewielkich nieużytków pomiędzy lasem i osiedlami. Im ostrzejsze słońce i goręcej tym ich więcej co nie sprzyja najlepszej jakości zdjęć, czasem jakaś chmurka na szczęście się trafi. W zeszłym roku było fajnie - wielkie pole koniczyny, po którym latały całe stada kilkunastu gatunków motyli, w tym pazie królowej. Tego roku pazia jeszcze nie widziałem, pole jest niestety systematycznie koszone więc motyli brak.
Zeszłoroczny paź (tło okropne - jak to pole koniczyny):
54.
55. trąbka dla edorki :)
Ten z trąbką super jest. :grin:
Ależ zbliżenie na 55 :shock:
Aby nie męczyć ciągle robalami, wrzucę jeszcze parę fotek gór.
56.
57.
58.
59.
60.
61.
62.
63.
64
Piękne te góry.
Moje klimaty. Aż przyjemnie popatrzeć :)
przy tak pięknym motylu (paź) tło mi nie przeszkadza
góry też ładnie pokazujesz
piękne góry...
Te góry są z 12-50? Można by prosić "surówkę" na mail? Obojętnie które. Chciałbym porównać sobie do D5100. Po ważce jestem pozytywnie zaskoczony OM-D.
Górki super i podobają mi się o wiele bardziej niż trąbka dla edorki ;)
Trąbek dla edorki niestety już nie ma, góry też się wyczerpały :cry: Trzeba by jakąś wyprawę zorganizować.
Póki co, zobaczymy co edorka powie na łabędzia - wczoraj złapany na E-PL3 i 75-300
65.
Fajny moment złapałeś :)
Dawaj do galerii. Kurcze super. Znaczy łabądź :)
myślałem, że że w łabędziach widziałem wszystko - ale nie. świetne. dobra perspektywa i te wszystkie inne ważne rzeczy:mrgreen:
no łabędź klasa
ale co góry to góry - ja je uwielbiam - ich potęga i piękno samo w sobie...
świetne ujęcia
Piękne zdjęcia, gratulacje.
Kontrastu nieco na tym zdjęciu brakuje. Ale samo ujęcie świetne !
Nie ma trąbek? :shock::cry:
a łabądek się mię podobuje choć zawsze myślałam, że one białe całe są a nie takie... niebiałe ;)
Fajny moment uchwycony z łabędziem. Fakt, odrobinę kontrastu by nie zaszkodziło.
Foty rewelacja. Na pewno będę zaglądać :D
No to i ja się zachwyciłem fotkami !! Genialne !! Szacun kolego !!
65. - pięknie uchwycony
Dzięki za odwiedziny i miłe słowa.
Jest w galerii w większej rozdzielczości i trochę innej obróbce, ale większość to już pewnie zauważyła
Co do gór to miałem dużo szczęścia, że na sprzyjającą do zdjęć pogodę trafiłem, tym bardziej, że była to pierwsza wizyta po wielu latach. Kiedyś często Tatry odwiedzałem, ale wtedy jeszcze niestety zdjęć nie robiłem.
Z gór może jeszcze w przyszłości parę fotek zimowych wrzucę. A jak się w góry wybiorę (mam na to ochotę) to może uda się coś nowego pstryknąć.
Na razie wracam do robali.
66. Omomiłek
67.
68. Szlaczkoń sylwetnik (chyba trochę "przejarany", do gelerii wrzucę innego)
69. Rusałka osetnik
70.
W galerii rusałka w innej pozie:
Górska wrzutka bardzo udana. Trąbka mnie rozbawiła.
Robale i motyle wyraziste. Widać, że je lubisz ;)
Coś w tym stylu?
65a
Tak.Moze sam popatrz-tak szybko bez ceregieliZałącznik 93844