Powiem krótko.. Cudo! Wszystko bez wyjątku. Będę sledził twój wątek jak również chyba będę fanem twoich zdjęć. :)
Wersja do druku
Powiem krótko.. Cudo! Wszystko bez wyjątku. Będę sledził twój wątek jak również chyba będę fanem twoich zdjęć. :)
Jak najbardziej Y6 i Y7. Żeby było bardziej minimalistycznie i wzrok nie latał z punktu do punktu to spróbowałbym przyciąć Y7 tak, żeby była pojedyncza łódka ;-).
Tryptyk świetny...fajna symetria.
A mi się Y7 podoba w tej tonacji. Lubie takie kolory. Mgielny tryptyk też palce lizać.
Z miłą chęcią wracam do tego wątku !!
Ładnie tu
Super zdjęcia, bardzo przyjemnie się ogląda.
dzięki za uznanie moich "wypocin", bardzo mi miło jest.
A na dziś powrót do Gór
Podczas wejścia marcowego na Rusinową Polanę i Gęsią Szyję
od lewej: T1; T2; T3
Dzień dobry :)
Trochę inaczej jak na mnie, nazwijmy to lekko bajkowo . Też góry - Góry Świętokrzyskie.
Y8.
Y9
Y10
Pozazdroszczę czasu na łażenie po tych pięknych szlakach. Są okoliczności to i muszą być efekty - świetne!
Ok. Rozumiem, że panoramy lepsze są kiedy więcej przestrzeni na nich jest, aczkolwiek czasem tak jak zbliżenia na normalnych zdjęciach tak i panoramę chyba można zrobić. Może to nie jest to? Choć myślę, że dwie pierwsze wcale nie są "zaduszone" może tylko bardzo delikatnie podduszone. Trzecia jest faktycznie ciasna ale właśnie na takiej długiej ze szczytami mi zależało. No i żeby nie było że tylko ładne zdjęcia robię :mrgreen:. Raczej zwykłe fotki ino czasem samo coś pod obiektyw włazi...
Nie wiem jak to będzie się oglądało ale chciałbym poznać opinię co sądzicie o takich panoramkach jak poniższa.
T4
I jeszcze ostatnia letnia panoramka z Tatr
T5
Polski taki widoczek...
Y11.
Camera
Canon EOS 50D
Focal Length
10mm
Aperture
f/8
Exposure
1/200s
ISO
125
Taki widoczek powiesiłbym sobie na ścianie :grin:
Polski taki ...
Ale ten ?
O widzisz jakbyś nie spytał to bym się nie skapnął że nie ten tylko ten.
"Misie" wszystkie foty w twoim wątku podobać ;) Panoramy, wierchy, zachody i wschody, a także minimalistyczne łódki... To wszystko świetnie uchwycone :)
Dobrze ,że zapytałem :grin:.
Podoba mi się jak patrzysz przez wizjer
Udało mi się dziś wyskoczyć i kilka zdjęć zrobić, w końcu Olkiem
Y12.
Y13.
Y14.
Y15.
------- Post dodany o 12:07 ---------- Poprzedni post był o 11:50 ----------
Y16.
Y17.
Y18.
Y19.
Y20.
I to by było na razie wszystko.
Pozdrawiam zaglądających :)
Dałbym Ci plusa za tę serię, ale nie mogę :(
naj naj Y18 :-) pozostałe też fajne ale 18 naj
Bodzip, dałem za Ciebie i od siebie też.... czyli razem po 0,5 pkt.
Dla mnie też bomba foty, zwłaszcza te ostatnie - mgliste
:esystem:
:mrgreen:
Dzięki
Dzięki naprawdę.
W końcu udało mi się z OMD na plenerek w okolicy wyskoczyć, trochę zmarzłem, +3 na termometrze było jak wychodziłem. Szkoda, że szybko mgiełka się ulotniła, i że nie mogłem wcześniej wyjść.
Y21.
Y22.
ładne te mgiełki, opłacało się marznąć :) pzdr
Ale mgliście - dobra robota
Dla mnie naj Y15,17,18, 19,21 i 22. Gratulacje ;-)
Y12-Y17 - best. Może nowa kategoria kalendarza "mgliście" ?? Gratulacje.
Y14 i Y17 są niesamowite. Ode mnie punkcik za te zdjęcia.
Dzięki:grin:
Yamada, piękne zdjęcia. Po powrocie do kraju, patrząc na Twoje fotografie łatwiej uzmysłowić sobie
jak piękny mamy kraj. Gratulacje.
Mam tylko prośbę, jak zamieszczasz fotki gór postaraj się je trochę opisać w miarę możliwości
- miejsce zrobienia zdjęcia i co przedstawia.
Pozdrawiam
A ja tak dziś wpuszczę tu czegoś innego... Moje początki, to była inna fotografia. Ciekawe co Wy na to?
M1.
M2.
Kadry niczegowate. Obróbka "młodzieńcza" :wink: