Seria stoczniowa bardzo fajna. Najlepsze 91. ze względu na odbicie. Dynamiczne streety (86. i 87.) podobają mi się najbardziej. :grin:
Wersja do druku
Seria stoczniowa bardzo fajna. Najlepsze 91. ze względu na odbicie. Dynamiczne streety (86. i 87.) podobają mi się najbardziej. :grin:
stróżówka - git malina.
Lubię ten styl fotografowania. 94. bardzo mi się podoba. :grin:
Teatr cieni - jak zwykle - git.
94 jest kapitalne
Świetnie TO zauważasz broda.
Pozdrawiam.
Teatr cieni - jak zawsze w moim guście!
To nie "zauważanie", to zazwyczaj długie minuty, godziny? wyczekiwania na tę sytuację.
A czasem nawet trzeba nieco temu szczęściu pomóc;)
dzieki za odwiedziny , Tokin ja raczej chodze i szukam nie czekam ,pozdr
94A wersja poprawiona
w sumie faktycznie lepiej z tą winietą :)
dzieki za odwiedziny ,kolejne z serii dziwne ,dosc kontrastowe miejskie foto
95
pozdr
fajne to z góry
Witam , tak z gory , daje to nietypowy punkt widzenia , wrzuce jescze jedno
96
znalazlem tez fajna miejscowke ,niestety nie udalo mi sie do konca wykorzystac jej potencjalu
97
i na koniec widzoczek w stylu vintage
98
pozdr
95 fajne, w sumie niby nic a jednak ma to coś...
Witam ,dzieki za odwiedziny to bw moje cienkie jest , warto tu zagladnosc http://www.michaelpennphotography.com/index.html , nie wszystkie ale wiele prac powoduje opad szczeki ,polecam ,pozdr
mysle ze goscia troche niedoceniasz , obejrzyj naprzyklad to http://www.michaelpennphotography.co...aProject6.html, np prace 503 , 510 ,527,538,544 robione bodajze ricohem grd 3, duzo niebanalnych kadrow ,pozdr
Tu nie chodzi o docenianie czy nie.Chodzi o nieutwierdzanie w dolowaniu.Wzorowanie sie na innych duzo pomaga ale nie przy jednoczesnym samounicestwianiu siebie.To nie ma nic wspolnego ze skromnoscia.Tu mamy "Brodate foty" i nad nimi sie pastwimy,a nie pastwimy sie porownujac do innych.
Spoczko nie doluje sie , znalazlem go stosunkowo niedawno , jest bardziej dla mnie pokrewna dusza nie mentorem , ten styl bardzo mi odpowiada ,pokazywanie zwyklych ludzi w zwyklych okolicznosciach , odpowiednie zamkniecie kadru i swiatlo stwarzaja pewien niezwykly klimat, pozatym obejrzenie kilku dobrych zdjec jeszcze nikomu nie zaszkodzilo ,pozdr serdecznie
dzis zmiana aktorow i bylo slonce , wiec sa cienie
99
pozdr
A co ja napisalem ??,no co??
Wzorowanie sie na innych duzo pomaga ale nie przy jednoczesnym samounicestwianiu siebie.
A odczulem z tekstu,ze bylo mniej wiecej takie cos--On to kurde potrafi,ja nie daje rady,nigdy nie bede lepiej robic.
Dlatego napisalem o rownoczesnym dolowaniu.
Kurde to ja mu slodze,ze jest fajnie bo jest dobrze.A wy tu na mnie,ze kudre no.No kurde "a pacz"sobie ile chces.:mrgreen::mrgreen:
Poprostu nieporozumienie , w ramach przeprosin z dedykacja dla kolegi kapelusznik
100
pozdr
101
z fuji x100 w miescie ,pozdr
O ile te stolikowe;) nie bardzo mi pasują, to ostatnie dwie - znowu bardzo OK.
PS Gratuluję szybkiej decyzji i zakupu. Może podziel się wrażeniami w odpowiednim wątku...:)
Powiem krotko , maly z genialnym wizjerem i jakoscia obrazu ktory pozwala podejsc naprawde blisko , nie zamienie na nic innego .pozdr
99 jest świetne dla mnie, może za mocny kontrast, ale.. ma coś fajnego. Ciekawe podejście :)
Świetne ostatnie wyjście z mroku.
bardzo dobre to ostatnie
Albo pierwsze wyjscie z mroku;)
I znowu tu wlazlem i znowu kompleksy... Ehh
103
dzieki za odwiedziny , pozdr
104
Milo mi ze milo tu dla oka , mam wrazenie ze ostatnio robie coraz dziwniejsze foty , staram sie isc do przodu ,pozdr
---------- Post dodany o 21:24 ---------- Poprzedni post był o 21:22 ----------
106
pozdr
Suuuuupeeeer!!! :grin:
Bardzo ciekawy watek.