Niezły akrobata, ale śpi smacznie. Dzieci tak mają.
Pozdrowerki.
Wersja do druku
Niezły akrobata, ale śpi smacznie. Dzieci tak mają.
Pozdrowerki.
Fotka zrobiona przy okazji zlotu w Rabce. Widok na tatry z Gliczarowa.
Załącznik 55850
Piekny widoczek.
waruga, apz, fajnie, że zaglądacie. Cieszę się, że się podoba. Twoje sobotnie zdjęcia apzcie tak mi się spodobały, że też nabrałem ochoty na panoramę Tatr. Ktoś się umawiał na niedzielny wschód ale tylko drzwi od pokoju 202 trzęsły się od chrapania :wink::):mrgreen:. Ale dobrze zrobiłeś, rano było pochmurnie i nici z widoczków. Po zakończeniu zlotu uderzyłem jeszcze raz w miejsce o którym opowiedział mi gościu ze stacji benzynowej, tej przed Nowym Targiem. Widok wspaniały choć wierzchołki szczytów były w chmurach. Wyszła mi taka panoramka
Klikać dwa razy to wyjdzie w pełnej rozdzielczości
Załącznik 55860
Pod wieczór po wyjściu z Term na Bani miałem podobny widok - ale ciaśniejszy i chmury niżej - próbowałem puścić latawca, ale wiatr był słaby i dziurawy. , a w ogóle to zamiast wypatrywać Taterek spod Wadowic postanowiłem w wolnym czasie powędrować po Podhalu i Orawie w poszukiwania światła i widoków górskich - tam wszędzie są ode mnie 2-3 godzin jazdy samochodem, jak juz wyczerpie się potencjał "mojej" górki będę Was zanudzał innymi górkami.
A panorama z Gliczarowa świetna. Żałuję ,żę zbyt mocno spałem, Koło 8-mej mgła opadała i można było upolować widoki.
Pozdrawiam AP.
Panorama wyszła rewelacyjnie. :grin:
Też polowałem w weekend, przy okazji Rabki na fajne ujęcie Tatr, ale dla mnie pogoda nie była taka łaskawa. :cry:
Adambieg panoramka cool :-)
Świetne! Pozdrawiam współlokatorze :)
Dziękuje wszystkim:grin: Współlokatorze...:mrgreen: Oj posiedziało by się dłużej w Rabce i okolicach. A do Gliczarowa postaram się skoczyć zimą, niesamowite są tam widoki. Pod nogami dolina, nad głową Tatry.
Wreszcie miałem chwilkę i obrobiłem kilka zdjęć z ostatniego tygodnia. Dziś czwartkowe i piątkowe popołudnie. Chmury i ciepłe światło :-)
Załącznik 56116Załącznik 56117Załącznik 56118Załącznik 56119Załącznik 56120
Dwojka oraz trojka jak dla mnie :-)
Dwójka robi zdecydowanie najlepsze wrażenie. :grin:
Klasyka krajobrazu - idealny podział kadru, super kolory, ciekawe niebo i te ślady... miodzio.
waruga, rol6, dziękuję za opinie. A dziś świeżutkie, jeszcze ciepłe a właściwie mroźne jak dzisiejszy poranek.
Załącznik 56313Załącznik 56314Załącznik 56315
73 zrobione manualnym Orestegorem 200mm/4. Niestety w pełnej rozdzielczości nie jest zbyt ostre.
74 b.fajne pozdrawiam
Droga w jesiennym klimacie fajna.
Srodkowe najlepsze z ostatniej wrzutki, ale pobawilabym sie kolorami,aby byly bardziej nasycne, soczyste i ciachnac kawalek dolu.
POzdr.
74. zdecydowanie najlepsze. Świetny kadr. :grin:
74 najlepsze, ale tak jeszcze myślę, że dobra byłaby w nim nieco inna perspektywa.
Taka groźniejsza wersja mnie się upatrzyła :
Ptak teraz wyszedł jak wklejony. ;)
masakrer, Mysikrólik, jacek285, waruga, rol6 i Dzuiko... Dziękuje, że zaglądacie. Osobiście z tej trójki ostatnie uważam za najciekawsze. Wyszło ponuro, bo jak zauważyłem kruka, to nie myślałem o ekspozycji i wyszło dosyć posępne. Celowo jest z ziarnem a wersja b&w bardzo pasuje, może tylko góra trochę przepalona wyszła. Pogrzebałem i wyszło mi tak:
Załącznik 56388
Może nawet i lepsza ta przygaszona góra; a wrażenie wklejonego ptaka ? Nie wiem ?
Ta ostatnia wersja całkiem ciekawie wyszła, chociaż kolor też nie jest zły.
No ja mam takie wrażenie, ale widocznie albo rybka, albo akwarium.
Dziękuje za oceny, zrobię przy najbliższej okazji odbitki a4 i porównam kruka kolor i b&w. A dzisiejsza wrzutka to sobotnia relacja z photoday'a. Drukarnia w Inowrocławiu. Na początek pięć zdjęć. Ostrzegam, mam więcej ;-)
Załącznik 56404Załącznik 56405Załącznik 56406Załącznik 56407Załącznik 56408
74 i 75 świetne oba, Co do ostatniej wrzutki poczekam na więcej. Drugie i czwarte fajne.
Pozdrawiam AP.
To dla odmiany ruchomy obrazek :-). Niestety inaczej gifa nie potrafię wstawić
http://www.mmbydgoszcz.pl/photo/1200296/
Witaj jarmana. Raczej nie na przemiał, po stalowym walcu rozprowadza się farbę drukarską i do tego służy ten pędzel. Podobny walec jest na pierwszym zdjęciu poniżej.
Załącznik 56415Załącznik 56419Załącznik 56416Załącznik 56417Załącznik 56427
Z tej drugiej wrzuty bardzo się mnie 2 spdobała. Niecodzienna fota :grin:
Lekcja stylu bardzo dobra. :)
Dwójka jako fota świetna, czwórka jak żart obrazkowy - jeszcze lepsza.
Stawiam na dwojeczke :-)
Dwójka jak dla mnie zdecydowanie najlepsza. Super pomysł na zdjęcie. :grin:
Dziękuje wszystkim. Cieszę się z Waszych odwiedzin.
Jadąc dziś rano na pocztę widziałem nieduży na szczęście pożar dachu, zdjęć nie mam bo nie zabrałem aparatu ale przypomniałem sobie o pożarze, który sfotografowałem kilka lat temu. W miejscowości Chrystkowo spłonęła stodoła będąca częścią zabudowań gospodarczych przy pomennonickim domu podcieniowym z 1770 roku. Niestety po stodole nie ma dziś śladu.
Załącznik 56584Załącznik 56585Załącznik 56586Załącznik 56587Załącznik 56588Załącznik 56589Załącznik 56590Załącznik 56591
ten niewzruszony bocian w gnieździe na jednym ze zdjęć - wow - można rzec że tylko ludzie podlegają emocjom : ] jak na reportaż mało przejętych twarzy - sam obraz palenia trochę bajkowy a mało dramatyczny - stawiam na bociana w tej wrzucie.
jak dla mnie 1 i 3 spox