Pisz tak dalej a pewnikiem jego Matka twarz Ci przewalcuje jakąś kopyścią znienacka!!!
Prace niezłe, przyjemne w odbiorze, a wariacja Mirkowa wstrząsająca.
Pozdrawiam AP.
Wersja do druku
Chimol zazdroszczę ci tych zdjęć - zwłaszcza tych " wojskowych "
Żona też się z tego śmieje, bo sama też nie ma niebieskich oczu. Jak Bufetowa słusznie zauważyła to musi być po dziadkach, a raczej babciach, bo obie niebieskookie.
Mogę Cię kiedyś zaprosić na taką sesję, to sobie popstrykasz.
No i do mego drugiego wątku zapraszam jeśli nie widziałeś, tam znajdziesz kilka wojskowych zdjęć.https://forum.olympusclub.pl/showthread.php?t=71339
Dziękuję za odwiedziny i zapodaję IRa na cześć kolegi Saboora. Zrobiony z filtrem, a nie jakąś puszką po przeróbkach:wink:
Chimol fotka z uzyciem filtra super.
oczka super z ostatniego
w zdjęciach typu military wymiatasz :)
Dziękuje za odwiedziny i komentarze. Dzisiaj na szybko 4 zdjęcia z nowego rejonu zamieszkania. Znaczy może uda mi się zamieszkac na Warmii. Ale tam ptaszyska sie kręca :shock:. Kadry troszke nietypowe, ale mam nadzieję, że coś się spodoba.
Pozdrawiam ogladajacych.
Czworka swietna :-)
Witaj Brodaczu!
Oj podoba podoba! Każda z czterech fot to dynamit, świetnie chyciłeś! :-D
Pozdrawiam
statyczny
Ja
---------- Post dodany o 11:28 ---------- Poprzedni post był o 11:24 ----------
A dziękuję, dziękuję za pamięć i dedykację! Nosz śliczności wytworzyłeś!:grin: I to nie jakąś tam puszką po przeróbkach:wink:
Świetne :)
Wow, fajne fotki. Znajmy jest pasjonatem i pielęgnuje w domu dwa KTM-y. Byłby zachwycony.
doceniam jedynkę - ostro - ujęcie wręcz modelowe : )
Świetne Twoje motocrosowe foty. Jedynka najlepsza tylko ze względu na drobnoziarniste błoto. Pozostałe też fajne.
Pozdrawiam AP.
Chimol fajne te motorowe, ale kadry trochę za ciasne. Mi nie podobają się poucinane koła, pukanie kaskiem w sufit kadru itp. Np ostatnie gdyby było trochę szerzej wzięte i troch agresywniej obrobione było fenomenalne, tak jest tylko fajne ;)
Na wszystkich fajnie pokazany jest moment, wszędzie jest ostro, tylko to kadrowanie. Chodź wiem że w takich sytuacjach nie jest to najprostsze.
Te same mam odczucia co Hrr
ostatnie najbardziej podeszło.
pzdr
Dzisiaj zamieszczam znowu fotki z motorami. Jeszcze ich trochę mam więc pomęczę temat. Dziś nieco szersze kadry mam nadzieję, że coś się spodoba.
Pozdrawiam oglądajacych
Pierwsze i trzecie miodek.
jedynka swietna, dawaj dalej
A ja dla odmiany powiem, że dwójka mi się najbardziej podoba :) Może tylko jakby trochę przyciąć dół.
Jak dla mnie jedyneczka i trojeczka :-)
dynamika jedynki...!!!!
I trójki!(Wybacz Brodaczu) :-D
Świetne jeden i trzy :)
jedyneczka super, pozdrawiam
Dzięki za komentarze, odwiedziny i propozycje przeróbek. Miło, że oglądacie i komentujecie.
Dzisiaj liski. Dwa tutaj, a dwa do foto łowów.
Pozdrawiam oglądających.
Liski kapitalne :grin:
Te liski podobnie jak pozostałe w fotołowach bardzo mi się podobają. Perspektywa świadczy o tym, że ty również byłeś przyczajony. :wink:
Witaj Brodaczu! Zawsze tu u Ciebie ciekawie! Świetne fotki, zwłaszcza druga! Gratuluję i dziękuję.
Pozdrawiam
Ja
Ladne fotki z rudzielcem :-)
Dzisiaj sikorki pokażę. Dopiero zaczynam z drobnicą, więc proszę o wyrozumiałość. Ciężki temat te małe ptaszki, ale powalczę jeszcze z nimi.
Pozdrawiam
1 bardzo natak.
pozdro
Jak na debiut w drobnicy to czarnogłówka jest super :),dwójka natomiast ma fajne tło.Wabiłeś je głosem?
Najładniejsza bogatka :) powodzenia!
Wabiłem bardziej słonecznikiem, bo głosem chciałem dzisiaj znowu raniuszka przywołac, ale nie przyleciał. Dzięki za komentarze.
Pozdrawiam
W zeszłym roku raniuszka udało mi się namierzyć dwa razy, reaguje dość szybko, ale i tak samo szybko rezygnuje i ponownie się nie pojawia jak stwierdzi, że to "ściema" ;)
pzdr
Wszystkie ładne, bogatka chyba najbardziej mi się podoba.
Podoba mi sie wrzutka z ptaszkami.
Świetna drobnica :)
Sława i chwała Brodaczu! Piękna ta jedynka, taka galeryjna, galernica, galerianka ... no do galerii! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: