pojawiła się znowu ...zastanawiam się czy warto
Lampa jest już dostępna na Allegro sprzedawana przez foto-tip w cenie 439 złociszy. Zasatnawiam się nadal czy warto ją zaryzykować ...czy jednak dozbierać do FL-36.
Dzemski jak to widzisz?? Mnie brak FP raczej by nie przeszkadzał. Potrzebuję lampy do portretu, zdjęć w domu ...głównie do błyskania z odbiciem. Co wy na to??
...mam nadzieję, że temat nie umarł :?
Re: pojawiła się znowu ...zastanawiam się czy warto
Cytat:
Zamieszczone przez ostoja_m
Mnie brak FP raczej by nie przeszkadzał. Potrzebuję lampy do portretu, zdjęć w domu ...głównie do błyskania z odbiciem. Co wy na to??
Nie kupiłbym bez FP - do portretu w plenerze bardzo się przydaje, wręcz jest konieczne. Używana FL-36 wiele droższa nie będzie. Sam będę pewnie za kilka tyg. sprzedawał bo Fl-50 się do mnie uśmiecha...
Re: pojawiła się znowu ...zastanawiam się czy warto
Cytat:
Zamieszczone przez ostoja_m
Lampa jest już dostępna na Allegro sprzedawana przez foto-tip w cenie 439 złociszy. Zasatnawiam się nadal czy warto ją zaryzykować ...czy jednak dozbierać do FL-36.
Dzemski jak to widzisz?? Mnie brak FP raczej by nie przeszkadzał. Potrzebuję lampy do portretu, zdjęć w domu ...głównie do błyskania z odbiciem. Co wy na to??
Awaryjności tej serii była tak duża, że zdecydowaliśmy się wycofać ten model z oferty.
Warto to rozważyć....