Uwielbiam takie uliczne pstryki. Przy odrobinie wyobraźni można dorabiać fajne historie.
Wersja do druku
Uwielbiam takie uliczne pstryki. Przy odrobinie wyobraźni można dorabiać fajne historie.
Ja mam pytanie, czy na taka fotkę trzeba mieć zgodę tych pań? Przypuszczam że nigdy nie zobaczą tego zdjęcia ale gdyby tam były jakieś młodsze osoby, z dostępem do sieci. Czy mogłyby żądać usunięcia takiego zdjęcia?
Podobno 3 osoby to juz tlum i nie trzeba zgody... Tu sa dwie, wiec zapewne mozna by sie czepiac, ale raczej nikt o zdrowych zmyslach tego robic nie bedzie. Tak mysle.Cytat:
Zamieszczone przez GieKa
No i muszą być rozpoznawalne, żeby żądać satysfakcji np. w sądzie. Tu mam wątpliwości, czy panie są rozpoznawalne. Z dość daleka złapane, babcie jak babcie...
jak przyjdzie co do czego to sie wklei trzeciego zawodnika w tlo ;)
a serio jesli ktos ma jakis klopotek, ze jego buzie gdzies pokazuje moze do mnie uderzyc na mejla, gadugadu, dzwoniac na komorre i bez jekniecia usune.
fajne interpretacje podsuwacie :)
na nic tak nie czekam jak na wasze komentarze co do ponizszego zdjecia
-------------------------------------------------
:!: 021 "Dawno to ***** rzuciłem" - (kliknij w obrazek)
Olympus E-1, 14-54, blabla
przy okazji https://forum.olympusclub.pl/topics2...hlight=palenie
Kozacka mina, kosmiczny strój. Podoba mi się mocno. Pecik świetnie akcentuje całość.
nie... supełnie do mnie nie trafia...
wczoraj zlapalem w aparat swojego kuzyna. park, laweczka, popoludnie
:!: 022 "Jacek, the brat" - (kliknij w obrazek)
Bardzo pięknie obrobiona fota. Ujęcie sympatyczne.
Dka,
Portrecik pani z papieroskiem, aczkolwiek jest bardzo daleki klimatem, światłem i pozą od prac studyjnych, to mi się podoba. Traktuję to jako pracę reporterską, jest to fotka w ruchu, bardzo trudna do zrealizowania. Jest na niej jakaś prawda. Podoba mi się otwartość tej pani, widzę, że osoba ta jest przyjazna ludziom, bez uprzedzeń, reaktywna.
Jeżeli by ta pani chciała powiedzieć komuś jaka jest, to smiało może pokazać to zdjęcie, bez zbędnych słów.
Ta fotka moim zadaniem jest przykładem potwierdzającym, że masz oko fotograficzne.
Pzdr, TJ
dzieki za opinie. wyciagajac wnioski z podkreslonych przez was szczegolow czegos sie ucze zwracajac wieksza uwage na to pozniej.
co sadzicie o takiej. sztuce. :
:!: 023 "Aaapsik!!!" - (kliknij w obrazek)
O jezu, makabryczne... Automatycznie odwracam glowe, gdy tylko widze te plame... Okropne, ale jednoczesnie bardzo dobrze wykonane, bardzo przekonujace. Jest mocne.
Pzdr
Sztuka przez duże szy... :DCytat:
Zamieszczone przez dka
masakryczny tytuł ;)
Uprzejmie proszę, abyś nie zamieszczał tu podobnego zdjęcia zatytułowanego "No To Sru!"
;)
Zresztą... to przeca Twój wątek... :roll:
dzieki za zainteresowanie. sru nie bedzie.
zdradze kawalek legendy, aby nie bylo to tamto. plame tworzy rozlana woda muszynianka. zawodnik ma sprawiac wrazenie zakatarzonego alergika ;)
czy robienie takich zdjec ma sens czy tylko ono mnie rusza bo wiem o co chodzi bardziej niz ktos inny czy lepiej jakbym zaczal zajmowac sie fotografia podwodna?
ze swiatecznymi pozdrowieniami
:!: 024 "Staropolanka" - (kliknij w obrazek)
Fajne. Szkoda, że kolo nie podrzuca butki z wódką.
Nie no może być. A co do sensu robienia-to w mojej opinii chyba nie bardzo, bo nie bardzo coś wnosi, ale lepiej mnie nie słuchać :mrgreen:
Albo granatówCytat:
Zamieszczone przez Rafał Czarny
ostatnie zdjecie lubie najbardziej sposrod strzelonych w ostatnim czasie.
ale mam teraz takie:
:!: 025 "Fryszerka" - (kliknij w obrazek)
Ładne, choć ciut za ciemne. Przypomniała mi się bajka o romantyzmie. "Roman, tyź mie dziecko zrobił".
Ładne ujęcie, nic tylko wydrukować wsadzić w antyramę i na ściane :)
Pozdrawiam
bardzo ładne. rzeczywiście dla mnie mogło by być delikatnie jaśniejsze, ale może wtedy straciłoby cały urok
oczywiście to tylko moje subiektywne odczucia
poprzednie zdjecie zrobilem po zachodzie, podczas rowerowej wycieczki. no, nie moglem sie oprzec strzalu.
ocencie pliska kolejne zdjontko. pozdrowionka :-)
:!: 026 "Muczjos" - (kliknij w obrazek)
Co tu oceniac, bosko... ;) Naprawde mi sie bardzo, bardzo podoba. Jedyny minus to ciut za duzo ciemnej plamy w LG. Ale to wlasciwie tylko tyle. Szkoda, ze nie zrobiles wiecej fotek, gdy goscie byli w innych pozach. Moglaby powstac swietna seria.
Pzdr
plama w lg to polarowy efekt. tak wogole, to nie uprzedzaj faktow :-) sa i inne pozy, ktore postaram sie tu pokazac :-)
Ostatnie ekstra. Uwazam, ze slusznie zrobiles zamieszczajac je w BW.
Fajne, szkoda, że tam kable widać w tle.
kable sie przydadza w innym zdjeciu :-) ale bedzie pozniej
drugie, wykrakane przez suchara z serii:
:!: 027 "MuczjosII" - (kliknij w obrazek)
Kolejna bardzo dobra fotka. Pierwsza osoba to zdecydowanie przywodca za ktorym podaza pokazna grupka zwolennikow w liczbie jeden. Oczywiscie omamil druga osobe obietnicami i browarem :)
ciekawa interpretacja. fajnie, ze cie zainteresowalo.
pamietajmy jednak, ze w puszce jest pepsikola
zapowiada się ciekawa seria... mam nadzieję, że będą następne :)
Świetne foty. Pomysłowe i świetnie wykonane.
Heh, wykrakalem :) Podoba mi sie, nawet bardzo. Oby jeszcze bylo troche fotek w tej serii, bo naprawde przyjemnie sie oglada.
Mam podobne pół obrazu (niedokończony od 15 lat), identyczne pozy (plus kilka innych). Więc kolego - to plagiat, odgapiłeś pomysł, oddawaj! :)
No fajne, fajne. Trochę mi się kolesie za bardzo zlewają z tłem. Ale to tylko mądrzenie się, bo za bardzo nie wiem jak sama bym to rozwiązała.
I skoro to ma być seria, to mam nadzieję że dasz następne, a nie znikniesz jak zwykle na kilka tygodni. :)
ciesze sie, ze wam sie podobaja. korzystajac z okazji, ze jestem online mam nastepne:
:!: 028 "MuczjosIII" - (kliknij w obrazek)
:!: 029 "MuczjosIV" - (kliknij w obrazek)
na ponizszym zdjeciu, niestety tez zalapaly sie nie lubiane na zdjeciach druty energetyczne ;)
:!: 030 "MuczjosV" - (kliknij w obrazek)
O zesz... Mistrzu... :)
28-krzywe ;)
Na 29 zdecydowanie za dzuo ziemi, chaos jest.
30-rany, skad ty bierzesz tych ludzi? :roll: Brawo, pomysl i wykonanie na naprawde wysokim poziomie.
na ostatnim druty nie przeszkadzają bardzien na 1 z ostatniej serii