:mrgreen: jakie kłopoty - małe zawirowania :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez RadioErewan
Wersja do druku
:mrgreen: jakie kłopoty - małe zawirowania :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez RadioErewan
DOSTAŁEM - normalnie wypas, opłacało się czekac :)
Dziękuję!!
chyba aż dwie dostałeś... :D :razz:
no, chłopaki, teraz możecie mówić o pełnym komforcie pracy z E-1. powinni od razu dodawać toto do korpusu.
Magus:
pochwal się ile razy przywaliłeś głową w FL-kę jako były użytkownik EP-1?
przyszła muszelka. Spore to jest ustrojstwo i co... musze zmieniac konfigurację torby bo o ten 1cm za duży jest teraz sprzet :D
Dzięki
Ja też dostałem. Dziękuję.
ja nie dostalem, ciekawe czy przelew doszedl :roll:
spokojnie spokojnie Radek się zjawi i wszystko powie.
Muszelka doszła. dzięki.
mam :!: THX
Doszła, dzięki za fatygę i bonusy.
Długopis potwierdza renomę OLKA: jest tak solidny jak aparaty tej marki a w dodatku na gruby wkład a to rzadkość!!!
Smycz sprezentuję kumplowi, którego kiedyś namówiłem na E-300 - niech też skorzysta ze szczodrości wujka...
Moja tez oczywiscie doszla - dziekuje.
Zabaweczka dotarła - dzięki za dodatki :)
Przelew dokonany. Dziękuję i czekam na przesyłkę.
Tez przelewu dokonałem, tez czekam na muszelkę ;)
Powiedzcie mi, drodzy przyjaciele, czy tylko ja mam zdeformowaną czaszkę, czy też może wszystkim Wam z założoną EP-2 wpada światło z dołu po skosie?
Nie zauważyłem :roll:Cytat:
Zamieszczone przez P
P:
z EP-2 nie mam już żadnych problemów z bocznym światłem. nawet nie muszę się przyciskać do osłony żeby było git.
hurra! doszło dziś, dzieki za piekny długopis i smycz, muszelka weszła prawie sama, lepiej sie kadruje ;-)
Znaczy się, że ja jakiś poskręt jestem :cry: Co prawda patrzę lewym okiem, ale przykładałem sprzęta wczoraj do obu oczodołów i zaprawdę powiadam Wam, widziałem świat po bokach :|
No trudno, i tak jest o niebo lepiej niż z wyposażeniem standardowym.
myślę, że to trochę kwestia przyzwyczajenia. trochę inaczej się patrzy w wizjer z ep-1 a trochę inaczej z ep-2 [tak mi się zdaje]. w ciągu pierwszych kilku dni z ep-2 byłem trochę zawiedziony, spodziewałem się chyba nie wiadomo czego. potem nauczyłem się trochę innego patrzenia w wizjer i już było dużo lepiej. teraz tylko jak sobie zapalę żarówkę przy głowie centralnie to coś tam wpada przez jakieś szczeliny do środka :roll:Cytat:
Zamieszczone przez P
RE: Dzisiaj doszła do mnie EP-2 ---dzięki także za dodatki ---pozdrawiam serdecznie
Hmm.... a ja wciąż czekam......
Przesyłkę otrzymałem, dziękuję za dodatki. Pozdrawiam!
Ku przestrodze. Zgubiłem przedwczoraj muszlę oczną EP-2. Aparat miałem przewieszony, że tak powiem, "po przekątnej": przez prawe ramię i pod lewą ręką. Wisiał na plecach, tak abym mógł się swobodnie pochylać, oraz mieć obie ręce wolne. Kiedy zdejmowałem go z powrotem z pleców musiałem zachaczyć muszlą o kutrkę lub kaptur co spowodowało spontaniczne samozdjęcie wspomnianej muszli z bagnetu. Zguba co prawda znalazła się leżąc bezbrona i sponiewierana w piachu, ale i tak potrzebuję nowej.
Może zaproponuję przy okazji nową akcję pt. Szukamy chętnych na muszlę oczną EP-2 do E-1? Może tym razem w komplecie z osłoną LCD? :razz:
Ja właśnie tak nie noszę z powodu muszli :DCytat:
Zamieszczone przez P
Ja też nie nosze tak, gdyz czuję wtedy ją na plecach - to dla mnie ostrzezenie, ze cos wystaje a lekkie zatrzaskowe wkrety nie sprawdzają sie jednak w takich warunkach, przewaznie wiec torba lub przewieszony na szyji na klatce ..;)
juz pisalem o tym problemie - moja powedrowala daleko w swiat...
P:
w wakacje będę prawdopodobnie sprzedawał mojego E-1 oraz dwie sztuki EP-2. jedna będzie używana, bo mam ją założoną, druga czeka w szafie, nie używana, nie rozpakowana - leży tak jak przyszła... jak sprzedam E-1, to muszlę mogę puścić po kosztach (cena zakupu w tym wątku + wysyłka do mnie + wysyłka do chętnego).
p.s. z taką wielką gumą to na aparat uważam podwójnie, na plecach bym go nie wieszał...
Faktycznie, na ósmej stronie wątku, razem z opisem muszli Twojej konstrukcji. Sprawdza się?Cytat:
Zamieszczone przez LubMich
Jak zwykle wszystko przez te dzieci ;) Mimo wszysko czasem lepiej powiesić dziadka na plecach niż wyrżnąć obiektywem w jakiś hardware na placu zabaw... :|Cytat:
Zamieszczone przez KaarooL
Nie chciałbyś puścić w Polskę zapasowej EP-2 już dziś? :D
pozostańmy przy mojej przestrodze ;) - nie chcialo mi sie nic z muszla robic. a tamten stan byl ni eakceptowalny ;)