dzięki za uwagi
to zerknij na galerie użytkownika Joda99
Wersja do druku
dzięki za uwagi
to zerknij na galerie użytkownika Joda99
Dzięki za linka :-)
Teraz, dopiero jak wrzuciłeś zdjęcie do galerii, zauważyłem że na 88 ręce są jakoś rozmyte, przydałaby się troszkę większa GO (a może to wina obiektywu i na maksymalnie otwartej przysłonie tak rozmywa krawędzie?).
nie to nie wina obiektywu na 87 i 88 na prawej ręce był krzaczor którego wcześniej nie widziałem .. ratowałem
89 Marta i Ola..
89-96 no to jedziemy dalej.. teraz makro i wreszcie wiecej czasu zeby sie pobawić ex25
Ładnie :) :lol:
Ostatnia seria bardzo przyjemna. Ostrość w porządku, tło też ok. W ostatnie szkoda że uciąłeś robaczka. Pozdrawiam
ucięty bo próbowałem sie bawić z zd50 przy ryjku wysuniętym na max.. sie nie zmieścił ..dzięki za odwiedziny i komentarz .. o który coraz trudniej na forum :-P
Kolokwialnie napisze wypas fotki.
97-103 I w ten oto sposób dobiłem do setki :cool:
Fajny kociuch ;)
jest wątek kocie fotki - tam wrzucaj :)
nie chce powielać tego samego aż tyle razy jest w galerii wystarczy :wink:
Kotek sympatyczny świetnie uchwycony.
Małe kociaki z reguły są słodkie, lecz nie zawsze udaje się to pokazać.
Tobie się udało. :grin:
zdecydowanie trudniej było je "dogonić" jako ze to nieoswojone kontem na sianku śpiące koty.. ten był lekko śpiący (co widać na zdjeciach) przez co wolniejszy :cool:
104-109
Nie przepadam jak owady są na czarnym tle, no ale to kwestia gustu : )
104 b. mi się podoba pod względem GO : )
108. jest super : )
Jak zobaczyłam 109. to pomyślałam, że to ukwiały! Super!! : )
Pozdrawiam : )
Gratulacje za skłonienie modeli do pozowania.:grin:
Mnie to czarne tło nie przeszkadza, same zdjęcia są tak czyste (sterylne :wink:), że kojarzą mi się z pracą w studiu, na zasadzie pucujesz liść i robaczka, komponujesz kadr przykazując robaczkowi by się nie ruszał i strzelasz fotkę. Tyle na wesoło.
A przechodząc do meritum to cała seria mi się podoba. Trafiona ostrość, właściwa GO, ładene kolorki - czego chcieć więcej.
Pierwsze trzy, bardziej mi się podobają. Połysk na liściach czy owadach, ożywia te zdjęcia.
Hej Rumi :)
w odpowiedzi na to zdjęcie
https://galeria.olympusclub.pl/displ...php?pos=-47143
Pozwolilem sobie przygotowac wlasna jego wersje, mam nadzieje ze sie nie obrazisz ;)
lewa moja prawa twoja
za wyblakłe ci wyszło według mnie ja lubię mocne nasycone kolory poza tym dziwne rzeczy z liściami sie porobiły .. co do niebieskich oczu to nie zauważyłem a komentarza Kaczego nie do końca zrozumiałem .. dzięki panowie ;)
no tak, w końcu zawsze mozna powiedziec ze "it's working as intended" ;)
P.S porobilo sie co sie porobilo bo wywolywalem jescze raz malutkiego jpga, pozatym calosc operacji na zdjeciu nie zajela mi wiecej jak 2 minuty. to tylko odnosnik.