normalnie siedziałem i się zastanawiałem nad tą 105 :) Jak Wośp się wam udał ?? :)
Wersja do druku
normalnie siedziałem i się zastanawiałem nad tą 105 :) Jak Wośp się wam udał ?? :)
tylko dog_masterka była chyba..
102 Trzy kolory
103 tej Pani już nie obsługujemy:-P
Czy zdjęcie 103 to sytuacja zastana?
Pani na 103 faktycznie wygląda, jakby miała dość :grin:.
Fajnie wypatrzone 102 ale "pojechałbym" nieco z kolorami:
Trzy kolory po podkreceniu przez Helmutha zyskały w odbiorze. Zdjęcia 103 nie publikowałbym.
zdjęcie 103 to moja lepsze połówka:wink:
wbrew pozorom był to jedyne wypite tego dnia piwo:-P
zdjęcie wyszło zupełnym przypadkiem i dla mnie jest trochę komiczne
Wiem bo poznaję Twoją modelkę i nadto byłem pewien, że jest to symulacja lecz zdania nie zmienię.
Qben, masz w wątku mój rodzinny blok :D Klatka C. 25 lat tam mieszkałam.
No paaanie, aż się wzrwruszyłam.
to jeszcze dwa kiczowate kwiatki
104
105
Co do fotki 102 to fajnie upatrzone, wersja Helmuta lepiej mi się podoba. Zwiększ saturację i będzie lepiej. Ale fotka ogólnie fajna. Co do 104 i 105, to 70-300 można niezłe makro strzelić dwa powyższe kwiatki nie przypadły mi do gustu ;)
PZDR
106
107
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
i jeszcze jeden letni akcent na zimowe dni
108
Zimę przeganiasz?
wychodzi mi?:grin: ( na poniedziałek znowu zapowiadają opady śniegu :-P )
Te wyprane kolory na 107 trochę niepasują.
A co do przeganiania to MZ udaje Ci się.
Trzy kolory podkręcone przez Helmutha- bardzo fajne. Na kwiatkach to ja sie nie znam.
A antyreklama Heinekena..hmm..
U Kaczego zmarzłem tu się rozgrzałem ;) Piękne chaberki!
106 i 108 Bardzo fajne :) Ocieplają:-P
Masz już jakiś pomysł na "zlocik":-P
Storczyki to bardzo dostojne i piękne kwiaty dlatego nie jest dobrze aby tło zagłuszało a raczej było bardziej krzykliwe niż sam kwiat. To podejście jest nieudane. Róża na 106 może się podobać natomiast ta z 107 jest jakby za mocno przygaszona. Łąka chabrów jest malownicza i bardzo przy tym ładna.
Witam, bo tygodniowej banicji.
Jako że zostałem posądzony o sabotażowanie, chciałem uściślić, że żadnym siłom zła nie służyłem, a minusy miały być >zabawne< (co K_puchatkowi) się spodobało np, jeżeli jednak kogoś uraziłem to serdecznie przepraszam, proszę o wiadomość na pw i obiecuje dożywotnio dawać (niepodpisane) plusy:grin:
Koniec gadania, krótka wrzutka, ot takie pstrykadła:
107
107,7
108
109 (nie chciał po dobroci:roll:)
Podoba sie...
Udana ta sesja :D
109 Śnieżnobiały uśmiech siostry Basen :grin:
Fajna seria :) Rozkręciłeś w domu mini studio już ? :)
Mimo naprawdę ładnych kadrów, nie potrafię zrozumieć, tych przesadnych przepaleń. Czy "baseny" siostry, błękitne mundurki miały, czy białe? No może się czepiam.
Kadry fajne, pomysł fajny, nie podoba mi się natomiast obróbka. Pewnie rzecz gustu. :grin: Mój tego nie kupuje. :wink:
były białe, zrobiły się niebieskie:-P
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
tak, pseudostudio:grin:
tu mały backstage i pytanie... Jak ustawić tylny softbox żeby bardziej wydobyć kontury bo mam wrażenie, że na niektórych zdjęciach jest za płasko.
O_o :) Całkiem fajnie :) Kiedy mogę wpaść :-P ?
Tydzień wolnego zmniejszył najwidoczniej Twoją zapaść. Kadry fajne ale jak Joli, mi się obróbka do końca nie podoba.
Po tygodniu zrobiłeś niezłą sesję. Może trzeba Ci załatwić dłuższego banana - coś w stylu caymera - wtedy będziesz miszczem.
i broda do pasa?:grin:
Sesja zabawna i spontaniczna o wesołym przekazie, tak, że nawet strzykawka nie groźna. Podobnie do poprzedników nie mam przekonania do tonacji.
mi sie wszytkie wydaja mocno przepalone, za jasne, ale pomysl bardzo fajny.
Pomysł na sesję świetny, ale też mi obróbka nie podchodzi. Za dużo bieli i morskiego.
światła nie żałowałeś, ale zdjęcia bardzo miłe i podobać się mogą
Mi obróbka się podoba. Fajna sesja.
koncept ciekawy, jednak obróbka mi nie pasuje - np. niebieskawo zabarwione zęby do mnie nie przemawiają ;]
Czemu na pierwszym zdjęciu rozmazałeś ostrość z włosów, a na kolejnych wyostrzyłeś już? celowo/przypadkowo?
Całkowicie przypadkowo, zdjęcia oprócz obróbki kolorystycznej nie były wyostrzane itd..
specyficzna sesja:grin: zaczalem od 107... zobaczylem twarz aniola najpierw, a potem az podskoczylem na krzeselku jak zobaczylem strzykawke:mrgreen: gratki:)