Bardzo czysto to wyszło, odszumiane coś poprawiałeś czy zasługa E3, bo przy 510-tce iso 400 za dobrze nie wygląda.
pzdr
Wersja do druku
Bardzo czysto to wyszło, odszumiane coś poprawiałeś czy zasługa E3, bo przy 510-tce iso 400 za dobrze nie wygląda.
pzdr
48 - kapitalne ujęcie - MSZ bardzo udane zdjęcie...
Pozdrawiam
Przyłączam się: 48- bomba! :grin:
47 z robalami w dziobie więcej już nie mógł napchać :). 48 nie będę oryginalny rewelacja
Dzięki.
Kasprzyk bardzo żadko odszumiam, te nie były odszumiane.
Przyłączam się do zachwytów nad 48. :)
Żeby wątek nie umarł;-)
49. Dzieżba gąsiorek. Tochę patyk upaprany.
50. Kulczyki.
Szkoda że daleko, bo modele fotogeniczne - chociaż tych drugich jeszcze nie miałem w wizjerze ;)
pzdr
Super ta 50-tka :) Podoba mi się :)
Ładnie przedstawiasz życie ptaszków. Przyjemnie się ogląda. Dość wstrząsające zdjęcie jelonka bez oka lecz pozostałe osładzają.
Dzięki, mam gąsiorka z bliższa ale .... zresztą wstawie
51.
50. świetne.
Coś ciemno trochę jak dla mnie (kolory na ptaszku)
Trochę daleko, spróbuj go zwabić bliżej. Rudzielce mają teraz piękne futerko :wink:
Wiem Sławku, z podchodu lisek zrobiony.
Trochę zimy.
53.
54.
55.
54. fajna chatka wsrod tych swierkow.. czuc zime z tej fotki:-)
56. Pluszcz.
Świetnie Ci wyszło, gratuluję modela
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Ale piękne widoczki zimowe, nie wiedziałem wczesniej ... ?
Widoczki wiszą od dawna ;)
56. Ladnie prezentuje sie ptaszek... swietna fotka.
57.Tylko Bogatki dziś współpracowały.
58.
59.
57. Bardzo ładne.
58. Również podoba mi się.
Nie wiem z jakiego jesteś rejonu, ale ciekawi mnie czy znasz nazwę tych drewnianych przedmiotów z 58.
Mieszkam koło Zakopanego. Na zdjęciu 58, są to ostrewki, przynajmniej u mnie :)
Ja pochodzę z Beskidu Małego i też tak je tutaj nazywano :-)
57 i 58 fajne, natomiast ostatnie nie za bardzo.
od deski do deski przejzalem caly watek i zazdroszcze tych wszystkich spotkan z wszelka zwierzyna Kordek, piekne strzaly:grin:
Bogatka swietna...
Przejrzałem wątek od pierwszej strony, kapitalne fotki, jak Ty to robisz że ptaki niczym modele pozują do zdjęć ? :)
W mieście co najwyżej zdziwaczałe gołębie się pojawiają, gromadzą zapasy na gorsze czasy.
Z ostatniej serii 57 i 58.
Wszystkie 3 foty podobają mi się, ostatnie chyba najbardziej.
Z tą ostatnią (59) miałem kłopot bo nie wiedziałem czy umieszczać. Trochę się bawiłem z oryginałem i mi wyszła taka fotka.
Pytanie do odwiedzających.
Widzicie zdjęcie 34 (strona 9)? Bo ja jakoś nie. Dziwne.
Nie widać zdjęcia 34 chociaż jest prawidłowo podlinkowane. Też zauważyłem takie jaja w moim wątku, gdzie również linkuję z imageshack. Kilka zdjęć mi "zginęło", link do nich wskazuje błąd 404. Niektóre z tych zdjęć chyba bo jakimś czasie znów stały się widoczne, inne nie. Jak widać imageshack.us "gubi" te zdjęcia.
Hej, Dla mnie z ostatniej serii 59 to mój faworyt !! Klimat jak ze starych obrazów
Gratuluję !!
61. Groźny pasterz owiec.
62.
63. Pełzacz leśny
Najbardziej z tych ostatnich podoba mi się 63, ujecie pełzacza, bardzo dobry kadr, świetna GO i to super ujęcie - ze zdobyczą! Gratuluję! :)
Gratuluję również spotkania przy ujęciu 60 : )
Pozdrawiam : )
Alez kapitalnie uchwycone :shock: