poproszę o opinie :)
Pozdrawiam przy okazji ...
Wersja do druku
poproszę o opinie :)
Pozdrawiam przy okazji ...
Co tu opiniować - przepalona maska i krzywe to to stoi. Mbie się nie podoba.
przepaleń drastycznych nie ma, mozna tak ...moze tylko kadrowałbym lekko z boku
Z portretów i ich przeróbek fotka kopia6 jest bardzo przyjemna w odbiorze przez naturalizm bw i niezafałszowaną urodę modelki. Z ostatniego które nie za bardzo wiem jak zinerpretować to oznakami wesela są napis na tablicy rej. i baloniki. Zdjecie technicznie bez uwag ale czy odzwierciedla weselny nastrój.
Dla mnie oczy modelki troche za bardzo białe, bardzo nienaturalne . Za dużo ciut PS. Ale reszta fajna. Fota z autem, raczej na nie.
Kolejne do objechania ;)
PS: nie zważajcie na podpis ale na kolorystykę i kadrowanie...
Pozdrawiam. Kris.
proszę zróbcie to dla mnie :>
Ja sie tam mało znam na fotografii, ale nie bardzo mi sie widzi ostatnia fotka, bo:
a/ sukienka przepalona
b/jeśli sukienka taka ma być i stanowić rozmyte tło dla pierwszego planu \bukiecik\ to ten bukiecik też mi sie nie podoba bo się za bardzo rozmył na brzegach (blur z PSa?) - a w każdym razie jakos tak nienaturalnie wygląda zwłaszcza w górnej części
Tak sobie jeszcze pomyślałem że być może to wina pomniejszenia zdjecia, ale ono całe jakies takie mało ostre i wyraźne sie wydaje
PS ogladałem wcześniejsze zdjęcia z modelkami i wydaja mi się fajne (zdjęcia też oczywiście :)
więc teraz coś dla odmiany :
Fajna :)
Daje po gałach i lekiego oczopląsu dostałem ale mi się podoba.
Trudno ocenić tę pracę . Zdjęcie to nie jest, raczej praca o artystycznych ambicjach, a to się trudno ocenia.
Fakt, faktem że włożyłeś w nią i pomysł i trochę pracy . Mi się podoba choć faktycznie oczopląsów można dostać. Gdyby nie te dwa noski podobało by mi się jeszcze bardziej. J
Mi się podoba, szkoda, że nie zarysowały się całe ręce.
pzdr
na dodatek pan młody wygląda jakby dostał krzyżem po głowie :D ;)
Jakby to powiedzieć... ten krzyż stał się głównym elementem zdjęcia, wyrasta z głowy młodej i daje po głowie młodemu ;D to raczej do humoru można zaliczyć.
A te czarno białe odcienie są takie smutne i pogrzebowe.
Co myślicie o tej fotce??
Poproszę o opinię :)
kateb już to napisał, smutne masz te zdjęcia ślubne.
Mógłbyś je numerować.
Pozdrawiam
A technicznie?? :] Zapraszam na moją stronę www.
Tam będzie więcej wesołości ;) Tutaj chcę pokazywać nie tylko wesołość.
Ech.. przepraszam, ze pytam.. ale nie mogę sie powstrzymac-->ludzie Ci płacą za zdjecia?
- wcześniej bylo: kolejne do objechania...
Nie jestem znawcą więc mogę tylko swoje subiektywne odczucia przekazać! Dostałeś po tyłku i reagujesz cynizmem a to nie tak, broń swoich fotek ale słuchaj rad ludzi, którzy się znają! Trzeba przyjmować na klatę i przemyśleć! Zobacz galerie tych , co krytykują a zobaczysz, że wiedzą co robią!
Takich zdjęć ze ślubu osobiście bym nie chciała ale masz kilka innych, które fajnie się ogląda(babcia-rewelka, droga z fajnym niebem, kilka portretów) i o to chodzi!
Sama się uczę więc nic o kadrach i technice nie napiszę, chyba każdy tutaj kocha to co robi więc wytrwałości życzę!
Dziewczynka z tymi pięknymi oczkami jeśli nie upiększona w programie to warta uwieczniania częściej!
tyle od amatorki
pozdr
Powiem tak, ślubne.... wieje nudą.
Foty wtedy były na miarę moich możliwości a i obecnie takie robię czyli na miarę moich możliwości.
Dłuto niby te same ale inaczej rzeźbi.
Pozdrawiam.