Zamieszczone przez
daghda
Wystawa Roberta Nawary...
19-04-08 08:45
co za bzdury, nawet nie oglądałeś zdjęć, dzieci to też nagie ciała ? Myślenie nie boli.
Chciałem podziękować jakiemuś "skrytobijcy" za ten minus - zastanawiam się, od kiedy wyrażanie własnego niezadowolenia i zdania jest złe? Myślenie nie boli, szanowny autorze minusa - galerię Roberta oglądam regularnie, na forum przewijają się głównie akty dorosłych kobiet a nie dzieci. Nie o nie mi chodziło w moim wcześniejszym poście. Nie "zgadaliśmy się" z Robertem ale jego post uspokoił moje pytania i niezadowolenie. Podziwiam go za profesjonalizm pracy, jaką wykonuje - ale zdaje się, że nie muszą już mnie kręcić wszystkie gołe baby, jakie widzę na zdjęciach? Krytyka krytyką, ja trochę za ostro wcześniej Robertowi napisałem ale mówię - pomyliłem się "na wyrost. Cała reszta powyżej.
Za to budzi się we mnie obawa, że za każde swoje "nieprzychylne" i krytyczne słowo mogę dostać minusa. Absolutnie absurdalne. Ja poproszę o wyłączenie reputacji w moim profilu, piszę to z pełną świadomością. Foch z przytupem.
S pozdravem
Damian.