To nie Przemsza.
Wisła.
Wersja do druku
Z dziś.
Na terenie Zbiornika Wody Dziećkowice .
49
Załącznik 186541
A już miałem Rudego wstawić do kociego wątku :grin:
Załącznik 186542
Rudy piękny ale "przerysowany" aparat był jednak za blisko kociego nosa.
Dziećkowice, trochę później. Powalone brzózki i dwóch na szczudłach :wink:
Załącznik 186563
Jeden z cienia.
Załącznik 186564
Rudny fajny, podoba mi się zestawienie kolorystyczne.
W Fundacji Joan Miro
Fajne ;) Pewnie wrócisz jak zima odpuści:mrgreen:
Niestety już we wtorek.
56.:)
Załącznik 186597
PS.
Proszę pamiętać o numerowaniu zdjęć:)
wysportowany ten bałwan :)
Taką zimę jak poniżej to lubię. Temperatura -1 st.C , bez wiatru, tylko jeszcze więcej słońca by się przydało:).
57
Załącznik 186610
dzisiaj podglądane :)
Pozdrówka
Tak słoneczko zaświeciło ładnie :)
60.
Załącznik 186684
Śnieg, cóż, jakby to powiedzieć... dość deszczowa zima tutaj w tym roku wypadła :) I wiesz, nie żaruj nigdy na temat ostrości, to poważna sprawa ;)
Owszem poważna:), raz można zażartować:)
Zapomniałeś dodać, że szumi, haha ;) Musisz wybrać @andtor2 czy fotki z maluszka chcesz oglądać duże, czy ostre ;) Rozmiar rzeczywisty obrazka to 46x62mm reszta to robota skanera. Cudów nie ma, jest tylko fizyka ;)
A wrzucę jeszcze jedno, a co tam ;)
ufo nad polem
61.
Załącznik 186691
Traktować w kategorii fotożartu. Tak naprawdę to nie ufo. Efekt silaryzacji tutaj totalnie niezamierzony (bo testy), ale dobrze wiedzieć, że da się to osiągnać tym "sprzętem", co by móc "zamierzać" w przyszłości. Praca pod słońce koszmarna, hahah.
Wolę duże, zresztą napisałem o tym w pierwszym poście, min. 1024 pix. (max. 1280 pix) dłuższy bok zdjęcia w tym wątku wrzucamy.
Z dzisiejszego spaceru.
63.
Załącznik 186734
@tropic, 62 przepiękne :)
Przepiękne, bardzo mi się podoba.
Moje z dzisiejszego spaceru
64
Załącznik 186772
Z komina
65
Załącznik 186794
Takie tam testy ;) Do kwiatków za brzydkie, więc wrzucę tu, bo jednak wywołuje mój uśmiech :)
66.
Załącznik 186846
Taka sytuacja dziś za oknem.
67.
Załącznik 186847
Całkiem miła sytuacja ;)
Witam.... u mnie las zaczyna się budzić
68.
Załącznik 186869
A ja nie ze spaceru tylko na miejscu w domu :-)
69.
Załącznik 186883
Coś mi latało nad domem :D Nie bijcie, to moje drugie "zdjęcia lotnicze" w życiu :D Jakieś wskazówki? Wiem, że AF powinna nastawic na tracking a zrobiłam zwykły sledzący, haha i mi uciekł na drzewo potem :/ Niezbyt jestem zadowolona, bo zamarzł cholernik kompletnie, praktycznie nie widac ruchu smigieł :/ No trudno :D
70.
Załącznik 186907
71.
Załącznik 186908
Wiesz, że w tym wątku nie oceniamy, nie analizujemy co poprawić, ale jak już pytasz, ustawiłbym w aparacie priorytet czasu z nastawą ok. 1/100s. W priorytecie przysłony czas wyszedł 1/1000s, który "zamroził" ruch łopat helikoptera.