Może sprzedawać to jako ilustracje do jakiś publikacji lub bajek bo bajeczne te widoki dwa pokazałeś. Kiedy nas zapraszasz na grilla w tamte okolice?
Wersja do druku
Może sprzedawać to jako ilustracje do jakiś publikacji lub bajek bo bajeczne te widoki dwa pokazałeś. Kiedy nas zapraszasz na grilla w tamte okolice?
Też uważam, że te dwie ostatnie fotki są świetne, bardzo fajny klimat :)
Dzięki za wizyty i cieszę się że widoki się podobają. Co do grilla to sam chętnie bym się tam wybrał jeszcze raz. Może kiedyś się uda. Toskania ma to do siebie (zdążyłem zaobserwować przez niecałe dwa tygodnie) że światło nad polami jest bardzo łagodne nawet w południe. Taki mikroklimat, który jest raczej sprzymierzeńcem fotografującego. A poza tym jest fotogeniczna:-)
Żeby nie zrobiło się za cukierkowo parę ujęć ze Sieny, którą miałem przyjemność oglądać w deszczowy, wrześniowy dzień.
59. Uliczka z charakterystyczną kapliczką z podobizną Maryi na ścianie.
60. widok z Torre del Mangia...
61. ...i ona sama w pełnej okazałości. Zapraszam do galerii po większe.
57,58 są poprostu przepiękne!
57 i 58 są rewelacyjne. Po prostu bajkowe.
Dzięki za wizyty.
Mam dwie wersje i w sumie nie wiem która mi się bardziej podoba. Niedługo będę miał duże na papierze to się zdecyduje a tymczasem poniżej kolor i bw deszczowej Sieny:
62A
62B
A wogóle to jakiej wielkości mają być zdjęcia żeby się nie przeskalowywały, bo to klikanie w belkę jest upierdliwe.
Mi podchodzi bardziej kolor :)
Ależ obfite plony z wakacji zaserwowałeś. Chyba najbardziej urzekły mnie bajkowe pejzaże. Uliczki również całkiem niezłe.
Z przyjemnością spędziłam tu chwil parę :D
Do architektury nie mam serca i tyle a może zostawiam je po prostu w robocie. Jednak zielsko mnie bardziej lubi ze wzajemnością zresztą w czym utwierdzają mnie komentarze.
pozdr
też wolę kolor
Bardzo podobała mi sie Twoja podróż. Świetnie fotograficznie zrelacjonowana. W pamięć zapadły zdjęcia 57 i 58. Deszczowa Sienna ma swój urok zarówno w kolorze jak i bw.
Ja jestem za bw ale takim "postarzonym"
52 bardzo mi się podoba, pokazuje tak powoli płynące życie...
Przekadrował bym to trochę :) Ciachnoł ten jaśniejszy budynek z prawej :)
Chyba ostatnia seria rozgrzewająca jeszcze trochę w związku z tym co się dzieje za oknem.
64. Trochę włoskiej motoryzacji czyli trójkołowe coś
65. no i to co lubię - trochę miękkiego światła...
66. ...nad polami
dzięki za wizyty
pozdrawiam
66 fajne :)
Ach, aż ciepło bije z dwóch ostatnich.
jestem za 66 :)
W starej pasiece Jasio znalazł liścia pół:
67.
68.
69.
64-66 ekstra, dalsze nie za bardzo..
ale te 64-66, są super gratki
66. - fajny, prosty kadr.
Ule bardzo przyjemne.
Bardzo fajne te fotki z wakacji. Nie obstawiam konkretnej bo podobają mi się wszystkie.:)
64-66 bardzo dobrze ze wskazaniem na 66 te pole wygląda jak "dywan" ocena w galerii. Pozdrawiam
64- wąskie uliczki i dostosowany pojazd, ma sie wrażenie, że tak jest tam od wieków. 65- malowniczo położona świątynia, fajne zdjecie. 66- ta niezwykła falująca miękkość okraszona bydynkiem najbardziej podoba się z tego seta. Ule ładnie w sadzie umieszczone, grają kolorkiem i mogą się podobać.
Dzięki za to, że wpadliście do mojego wątku:-)
Żeby nie zanudzać (przyznam że sam się już tym zmęczyłem) postanowiłem skończyć wątek toskański mimo że jeszcze trochę do pokazania by się znalazło. Teraz będą raczej klimaty jak na ostatnich ulach (o ile będzie mi się udawało wyrwać w plener z mojej "cudownej" metropolii), które, mimo że nie są efektowne, mnie pociągają diabelnie...
pozdrawiam
czekamy na nowe :]
Jeden ładny, ale zimny weekend i tyle ja jesieni w tym roku widziałem wrr:
70. jesienne skrawki
Ule... uroczy temat!!!
70 mało udana .. też raz chciałem zrobić z trzech nieciekawych zdjęć jedno .. powiedzmy bardziej ciekawe i też mi nie wyszło (to oczywiście moje zdanie):-P
Fajne i ładne zestawienie. Kolorki jesieni przyciagają oko. W dolnych częściach kadru jest nie ciekawie.