Pooglądałem RAW-a w OV3, ACDSee i ZonerPhotoStudio i jakby nie patrzeć, jest na różowo :|
Bez sensu.
Wersja do druku
Pooglądałem RAW-a w OV3, ACDSee i ZonerPhotoStudio i jakby nie patrzeć, jest na różowo :|
Bez sensu.
Jeśli się mieścisz w 14 dniach to odsyłaj/wymieniaj , potrwa to krócej niż serwis...który to działa dobrze, matrycę w ramach w gwarancji wymieniają , mnie np wymieniono w marcu...chociaż u mnie czegoś takiego nie było.
Niestety nie ma możliwości wymiany egzemplarza, bo fizycznie nie ma już dostępnych kitów EM10... Cudem udało mi się dziś zamówić ostatni zestaw w fotozakupach (wziąłem zwrot gotówki w cyfrowych), na dniach EM10 będzie już praktycznie nie do kupienia.
Witam, prosze rowniez o pomoc.. Posiadam omd 10 po wejsciu w menu: schodze jedno w dol i wchodze w menufotografowania2 tam wyswietla mi sie wiele opcji ale aktywne w ktore faktycznie moge wejsc sa tylko w dwie pierwsze :zdjecia seryjne i stb. obrazu natomiast :bracketing HDR,wielokrotnosc ekspozyc. sa juz niedostepne widniaja szara czcionka... co zrobic by byly aktywne?
Mathu, to jest egzemplarz "gender" po prostu ;). A tak na powaznie to masakruje mnie jakośc nowego sprzętu, a właściwie jej brak. Mam nadzieję , że serwis stanie na wysokości zadania.
Jaki znowu serwis?
Co do jakosci, to jak pisalem, wiele lat temu kupilem E400 i tez dostalem z wada matrycy :/