Wersja do druku
Cytat: Zamieszczone przez Saboor ... wybór będzie trudny: z jednej strony kacze dudy, z drugiej ogórek z beki(albo beka z ogórka) Nasze wybory będą apolityczne i dlatego trudniejsze :-P
Co to są "kacze dudy" ? U nas na wsi dudy to płuca. Kacze płuca ?? :shock:
Cytat: Zamieszczone przez Saboor Prace, a jest ich pięć słownie 5.... To chyba dużo jak na 3 dni trwania edycji:) Termin do końca miesiąca więc się nie śpieszę z wysłaniem, choć pewnie już nic lepszego nie wymyślę:)
Cytat: Zamieszczone przez andtor2 To chyba dużo jak na 3 dni trwania edycji:) Termin do końca miesiąca więc się nie śpieszę z wysłaniem, choć pewnie już nic lepszego nie wymyślę:) Bardzo dużo, wiosna Panie andtor2.
Mnie i tak PS ani Oly Viewer nie otwiera, więc pokombinuję inaczej ....:roll:
Cytat: Zamieszczone przez Krakman Mnie i tak PS ani Oly Viewer nie otwiera, więc pokombinuję inaczej ....:roll: Którego ACR-a Masz?
Cytat: Zamieszczone przez Krakman Mnie i tak PS ani Oly Viewer nie otwiera, więc pokombinuję inaczej ....:roll: ściągnij DNG Converter z strony Adobe
Cytat: Zamieszczone przez Rabbit ściągnij DNG Converter z strony Adobe Jest link w poście #18.
RT otwiera...
Cytat: Zamieszczone przez Krakman Mnie i tak PS ani Oly Viewer nie otwiera, więc pokombinuję inaczej ....:roll: Przecież OV3 otwiera bez problemu, chyba, że masz jakąś starą wersję programu...