Jaby co to ma jeszcze dwie przebitki.
Wersja do druku
Ciekaw jestem co z tego wyjdzie :)
Bardzo podoba mi się pomysł.
Przypominam o wysyłce nagrań. Jeszcze jest trochę czasu do wieczora (można mi dać znać, że się wyśle). Jeśli ktoś natrafił na problemy techniczne z wysyłką przez pocztę, mogę udostępnić folder Dropbox.
W tej chwili mamy 5 uczestników, ale jak to mówią "pierwsze koty za płoty".
... poprawka, jest 6 uczestników. Film zmontowany i ładuje się już na YouTube. Może do rana zdąży się załadować ;).
A momenty będą ??? :wink:
Nooo... całkiem sympatycznie się to ogląda. Ciekawy dokument wyszedł.
Jestem na tak i postaram się w następnym V-DITLU wziąć udział :)
T.
Całkiem, Całkiem wyszło. Fajnie moim zdaniem. :grin:
To był spodziewany efekt. Może liczyłem tylko na więcej klipów, równych lub większych niż 10 sekund. Mimo wszystko efekt został osiągnięty i może zainspiruje innych. Zresztą później coś jeszcze pokażę. Już nie swojego, nie naszego, coś bardziej światowego. Powinienem to od razu puścić na zachętę, ale zapomniałem o tym i przeleżało w kajecie.
Przede wszystkim chciałem pokazać, że w ciągu dnia roboczego też jest czas na wyciągnięcie aparatu i nagranie 10 sekund miejsca, w którym jesteśmy, czegoś znaczącego w owym miejscu. Ok, nie zawsze musimy chcieć ujawniać jakieś ciekawe miejsce, czy miejsce objęte jest zakazem fotografowania. Tak bywa i nie ma co robić na siłę, ale niekoniecznie przebywamy w takim miejscu non stop. Poza tym czasami ujęcia mogą być skupione na jednym punkcie. Nie koniecznie muszą być panoramą danego miejsca. Trzeba pomyśleć obrazem ruchomym :).
Fajnie to wyszło, plus za sam pomysł i za montaż. Szkoda, że więcej osób nie wzięło udziału, mogłaby powstać ciekawa historia – a raczej zbiór mini historyjek.
I jakich interesujących rzeczy można się dowiedzieć.. np. jak zrobić jajecznicę z 5 jajek o 7 rano....:roll:
Ale to początek, może następny Video Ditl będzie trwał już co najmniej 30 minut?? Dla mnie fajna zabawa, a ponieważ własne doświadczenie w kręceniu video znikome - zachęta do dalszych ćwiczeń.