Odp: exif - czym to się je.
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
/.../Zaczynam odnosić wrażenie, że dyskusja idzie dwutorowo. Raz, to co zapoczątkował Bodzip, czyli jak się do tego wszystkiego dobrać, a dwa, po co nam to w ogóle.
No i tak powinno być, bo jak podajesz informację jak kopać a nie mówisz czego i po co szukać, to jaki w tym sens.
Ile osób może skorzystać na informacjach co to ów mityczny exif, jak go znaleźć i jak informacji z niego użyć.
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
Czepiasz się...
aha - dziś poniedziałek :mrgreen:
żartuję - lepiej tu, w wątku tematycznym niż w politycznym
Chyba mam okres :roll:
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
Zawsze byłeś oryginalny...:)
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
Czyżbyś się przeistoczył ? Niemoc, ból, czy uderzenia gorąca?
Wiecie co, zajrzałam do tego wątku z nadzieją wyniesienia z niego nowej wiedzy, przydatnych informacji. A na razie przebrnęłam przez trzy i pół strony i najciekawsze, czego się dowiedziałam, to że ahutta ma okres...
Cytat:
Zamieszczone przez
apz
uderzenia gorąca?
U nas się to weksle nazywa :)
Cytat:
Zamieszczone przez
realnasty
Wiecie co, zajrzałam do tego wątku z nadzieją wyniesienia z niego nowej wiedzy, przydatnych informacji. A na razie przebrnęłam przez trzy i pół strony i najciekawsze, czego się dowiedziałam, to że ahutta ma okres...
Czuję się dowartościowany, ale nie wierzę, że chociaż kwestia tego, że z EXIF-em w TIFF-ach (i jak to wygląda w GIMP-ie, co Panowie wyśledzili) nie była nawet trochę przydatna.
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
Czuję się dowartościowany, ale nie wierzę, że chociaż kwestia tego, że z EXIF-em w TIFF-ach (i jak to wygląda w GIMP-ie, co Panowie wyśledzili) nie była nawet trochę przydatna.
Niewykluczone, ale została rozwleczona, że ciężko dojść do meritum i tak jakby utonęła w morzu nieistotnych informacji.
Cytat:
Zamieszczone przez
realnasty
Niewykluczone, ale została rozwleczona, że ciężko dojść do meritum i tak jakby utonęła w morzu nieistotnych informacji.
Oj tam, oj tam. Jest kilka rozweselających wstawek, a reszta jest dość konkretna ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
realnasty
Ależ marudzisz, główne danie jeszcze przed nami...
Koledzy właśnie nabierają sił przed wykładem.
Cytat:
Zamieszczone przez
apz
Czyżbyś się przeistoczył ? Niemoc, ból, czy uderzenia gorąca?
Nie, tylko startuje do sejmu...... :roll: