Odp: Co sadzic o takim gosciu co ???
Cytat:
Zamieszczone przez
Karol
Bo ocena często więcej mówi o oceniającym niż o zdjęciu.
Bardzo mądrze napisane.
To tak jak z tym, kto nazywa kogoś: "idiota, naćpał się itd". Wypowiedź więcej mówi o oceniającym niż ocenianym.
Właściwie to zupełnie nic nie mówi o ocenianym a wszystko o piszącym te słowa. Niestety. Tylko nie każdy piszący ma tego świadomość.
Cytat:
Zamieszczone przez
Joki
Bardzo mądrze napisane.
To tak jak z tym, kto nazywa kogoś: "idiota, naćpał się itd". Wypowiedź więcej mówi o oceniającym niż ocenianym.
Właściwie to zupełnie nic nie mówi o ocenianym a wszystko o piszącym te słowa. Niestety. Tylko nie każdy piszący ma tego świadomość.
Piękne słowa :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Joki
Bardzo mądrze napisane.
Nie nazwal,tylko zapytal jak nazwac goscia,kitory po kolei u jednego autora wszystkie ocenia na doskonale.
Ja niestety mam swiadomosc tego co pisze,ale widze ,ze ktos ma problem ze zrozumieniem tego co czyta.
---------- Post dodany o 20:07 ---------- Poprzedni post był o 20:03 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
Boa
No dobra, to o co tu właściwie chodzi :?:
Potrzebowałeś założyć wątek, aby ludzie upewnili Cię w czymś tak oczywistym :?:
Tak.Potrzebowalem zalozyc watek aby pogadac o takiej sprawie bardzo oczywistej,ze galeria na forum to nie slup ogloszen o zgubieniu kota lub innego tego typu ogloszenia.
---------- Post dodany o 20:08 ---------- Poprzedni post był o 20:07 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
k@czy
5 sie nie przygladalem, wiec na mysl przychodzi mi tylko Dziadek, w zwiazku z tym pewnie sie myle :)
Tak K@czy.Nie mylisz sie.
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Tak.Potrzebowalem zalozyc watek aby pogadac o takiej sprawie bardzo oczywistej,ze galeria na forum to nie slup ogloszen o zgubieniu kota lub innego tego typu ogloszenia.
Jeśli chcesz zrozumieć postępowanie konkretnej osoby, to nie prościej zapytać ją wprost :?:
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Nie nazwal,tylko zapytal jak nazwac goscia,kitory po kolei u jednego autora wszystkie ocenia na doskonale.
Ja niestety mam swiadomosc tego co pisze,ale widze ,ze ktos ma problem ze zrozumieniem tego co czyta.
Był taki jeden, co to na mównicy pytał się, czy prawdą jest, że (...)
Sąd zdaje się, nie podzielił jego zdania, że to tylko pytania były.
Swoją drogą, to nie wiem o kogo chodzi :(