O... proste ale genialne :D (to do Mirka, komunikat Saboora zbyt zawiły)
Wersja do druku
O... proste ale genialne :D (to do Mirka, komunikat Saboora zbyt zawiły)
A tam, opowiadacie. Przecież te nazwy, o których pisze Saboor wyświetlają się w prezentacji po najechaniu kursorem na zdjęcie.
Załącznik 117391
Ozdobnik jest po to by było przyjemnie dla oka. A poza tym trzeba czytać instrukcje. To tylko sugestia, ale przydałby się tekst krok po kroku w punktach algorytm głosowania i nikt się nie zgubi.
---------- Post dodany o 13:03 ---------- Poprzedni post był o 13:03 ----------
To też.
Nie no, wszystko sie zgadza:mrgreen:
Tak mam Z win 8.Se zrzuta zrobilem na ekranie i ameryka przyjemna dla oka.Syn wie,ze trza myszka kliknac zeby zniklo,bo win 95 pod spodem dziala.Ale zona pyska wydziera,ze co troche to nowy system kupuje.:-P
no i właśnie odkryłam że zagłosowałam nie na te zdjęcia co chciałam... faktycznie coś z numeracją się popsuło...
Obstawiam, że nie Ty jedna;)
Luuz:!:
Tak gwoli ścisłości: nie mieliście problemu z poprzednimi edycjami?
Ja nie miałam, bo nie głosowałam.
Problem pojawia się, gdy np sprawdzamy, czy chcemy kliknąć prawidłowy numerek, [lub już po kliknięciu] - wtedy okazuje się, że numerki różne, w zależności od położenia zdjęcia.
Gdy klikamy bez sprawdzania - problem nie występuje...;)
Jedno źródło ze zdjęciami zdecydowanie ułatwiłoby głosowanie i wyeliminowało pomyłki.
No ale ludzi te flashowe numerki mylą. Sama miałam problemy na początku, zresztą nie tylko ja. Nauczyliśmy się - teraz dla mnie jest oczywiste który numer jest prawidłowy. Jednak cały czas dochodzą nowi głosujący.