Trójkę dałem? :oops:
Aa, ten szum na bokeh mi się nie spodobał.
Wersja do druku
Trójkę dałem? :oops:
Aa, ten szum na bokeh mi się nie spodobał.
Witam
Póki co najbardziej podoba mi się nr 7 - "Zasępione" oblicza Wodza i gołębia. Skromne w formie, a przy tym zabawne.
Pozdrawiam
Goździk bardzo fajny, tylko to otoczenie jakieś chaotyczne i te liście i to co z tła zostało. On leży na stole?
mam wielki sentyment do gwoździków bo w czasach mojej młodości był to najczęściej kupowany kwiat na okoliczność w kolorach białym albo czerwonym. Twój jest zmodyfikowany i ma tak mocne barwy na znacznej powierzchni kadru, że zamiast skupiać powoduje rozbieganie oczu i trudno się konkretnie odnieść. Zdjęcie podoba się pod względem technicznym a kropelki wody nadają świeżości. Pozdrawiam.
OK. Następne fotki roślinków w przyszłości - mam nadzieję że bardziej wam się spodobają.
Dzięki za komentarze.
Następna, mimo sprzeciwu Ani, zgodnie z sugestią daghda (y) ? pierwsza streetowa fotka Tymasa (mojego syna). Trzylatek + małpka sony = niezła kombinacja.
11. Tymkostreet
Pozdrawiam
Grzesiek
hmm
co chciałes ukazać?
Grizz...
Absolutnie NIC. Podczas spacerów moich i młodego ja chodzę z lustrem a młody z małpką. To jest jedno z nielicznych zdjęć które wyszły w miarę ostro.
P.S. Tę fotkę robił TRZYLATEK nie ja, choć moje są czasami gorsze.
Pozdrawiam
Grzesiek
Pobawiłem się troszkę w archeologa i odkopałem swój wątek.
Dołożę coś z życia.
12. Słuchaj Kaziu. Jest dill...
pozdrawiam
vG
zmień hosting ;)
Nie wiem co jest z cba.pl. raz fotka jest, raz nie ma... Juz jest na imageshack'u :)
pozdrawiam
vG