-
Moim zdaniem bardzo udany eksperyment. Idziesz w ciekawą stronę. Bawisz się formą, kształtem, konturem. Nie wiem, które zdjęcie podoba mi się bardziej. Czy ten biały obszar na pierwszej fotce to ramka, czy nie? Czarna ramka świetnie pasuje na drugim ujęciu. Na 36 bardzo podoba mi się ta gra konturem.
Pzdr
-
Witam
Biały obszar to rama okna, która była mocno niedoświetlona. Innym zabiegiem, poza "zrobieniem" negatywu było wyprostowanie okna. Niestety nie miałem możliwości zrobić ujęcia na wprost i musiałem to trochę ponaciągać. Myślę, że mimo to wciąż jest to jeszcze zdjęcie :).
Dzięki za odwiedziny.
Pozdrawiam
-
Ładnie!
Drzewko kapitalne i nie mam się do czego przyczepić.
Okno też świetne, ale MZ ramka za duża.
-
Dzięki za dobre słowo.
Ramkę (białą) na zdjęciu z oknem już raz zmniejszałem. Być może lepiej byłoby gdybym nie trzymał się kurczowo proporcji 4:3 i przyciął równo z każdej strony.
-
Witam
Kolejne kadry z cyklu "temat stary jak aparat".
37.
38.
Pozdrawiam
-
37. jest przecudowna
38. Troszkę bez tematu.
-
Dzięki grizz, jestem bardzo mile zaskoczony Twoją opinią (ad. 37). Co do drugiego zdjęcia, tematem miał być garb. Nie ukrywam, że na żywo widok robił lepsze wrażenie.
Zamieszczam kolejny "eksperyment". Lubię oglądać zdjęcia różnych detali i od czasu do czasu zdarzy mi się takowe popełnić. Obróbka globalna, niestety wykonana na tanim LCD, przez co do końca nie wiem jaki naprawdę jest efekt końcowy.
39.
Pozdrawiam
-
-
37 i 38 są śliczne, nastrojowe i dostojne. Jest w nich mnóstwo dystansu do fotografowanej sceny i oszczędności w formie. Naprawdę mi się podobają. W 39 niestety nic nie widzę.
Pzdr
-
Za przedmówcą, z tym, że 37 wydaje się ciekawsze.