Odp: custom grip OM-D EM-5
Myślę, że do miesiąca będzie optymistycznie.
dobas,
a jak z ergonomią? zarówno w e-m1 jak i hld-6 zarówno pokrętło jak i spust jest na końcu gripa osadzone.
W Twojej propozycji jak i wszelkich zamiennikach grip oddala palce od pokrętła i spustu. Jak to się używa? Masz jakieś zdjęcie z ręką?
Cytat:
Zamieszczone przez
d4rk89
Myślę, że do miesiąca będzie optymistycznie.
Różnie. Miewałem tak, że przesyłka była u mnie w ciągu 3-4 dni roboczych (przy dostawie Economy z Chin), a bywało tak, że 2 miesiące bite.
Cytat:
Zamieszczone przez
d4rk89
Z przesyłką płatność via paypal dokładnie 201,66 zł.
Czekam na wrażenia to może tez zamówię
Cytat:
Zamieszczone przez
d4rk89
Z przesyłką płatność via paypal dokładnie 201,66 zł.
O kurcze - gdzie przeliczaja dolara po 2,88 ?? :)
A tak na poważnie - szkoda , że Olek nie wpropwadził możliwości kupna tylko części poziomej HLD-6 - dla wielu ta część pionowa (na drugą baterię ) jest zbędna. Np ja zapasową baterię wolę nosić w torbie lub w kieszeni.
Cytat:
Zamieszczone przez
Jasand
O kurcze - gdzie przeliczaja dolara po 2,88 ?? :)
A tak na poważnie - szkoda , że Olek nie wpropwadził możliwości kupna tylko części poziomej HLD-6 - dla wielu ta część pionowa (na drugą baterię ) jest zbędna. Np ja zapasową baterię wolę nosić w torbie lub w kieszeni.
Przesyłka chyba jest darmowa z tego wynika. Tyle mi potrącił paypal z konta. Czyli 201,66 zł / 59,99$ = 3,36.
EDIT.
"Professional Hand Grip For OLYMPUS Digital Camera OM-D E-M5 Free Shipping"
Z linku który wkleiłeś wynika , że przesyłka to 10$ dlatego pytałem. Oni często zmieniają w trakcie oferty.
Na aliexpress pelno takich gripow po okolo 60$ z darmowa wysylka do PL.
Już wiem, sam zgłupiałem i wprowadziłem w błąd. Z konta pobrało mi 201,66 zł bo na paypalu miałem wcześniej jakieś grosze wpłacone. Koszt za grip wyniósł mnie 221,70 zł (po kursie 1 Złoty polski = 0,315705) i koszt transportu został naliczony (czyli cena końcowa 69,99$). Zamieszało się:)