Odp: Fotografia Września 2013r. - Wątek do zgłaszania fotografiil
Ja bym zaryzykował stwierdzenie, że wstawiając zdjęcie na forum, czy to do galerii, czy do jakiegokolwiek wątku już zgłaszasz zdjęcie do konkursu :)
Potem pierwsze jury w postaci wszystkich użytkowników OC głosuje na pierwszy etapie, wybierając najlepsze i wstawiając je do wątku zgłoszeniowego. Potem jest właściwe głosowanie ściślejszego składu jury.
Pozdr
Cytat:
Zamieszczone przez
sten
już było :)
Cytat:
Zamieszczone przez
barmichal76
już było :)
Przepraszam ja pierwszy raz, nie przeczytałem dokładnie regulaminu. Znaczy jedno zdjęcie może być zgłoszone jeden raz, czyli powinienem dokładnie przeglądnąć wątek by nie zgłosić drugi raz tego samego. Czy dobrze zrozumiałem?. Dostosuję się.
Nie musisz, możesz jak każdy sie pomylić - rolą opiekuna konkursu jest pousuwać podwójne zgłoszenia przed przedstawieniem propozycji do oceny jurorom i co miesiąc takie poprawki robię.
Cytat:
Zamieszczone przez
sten
Przepraszam ja pierwszy raz, nie przeczytałem dokładnie regulaminu. Znaczy jedno zdjęcie może być zgłoszone jeden raz, czyli powinienem dokładnie przeglądnąć wątek by nie zgłosić drugi raz tego samego. Czy dobrze zrozumiałem?. Dostosuję się.
Nikt Cię nie powiesi jak drugi raz zgłosisz. Czasem wątki z propozycjami mają min. kilkanaście stron, więc ciężko czasem przejrzeć, czy fotka już była zgłoszona czy nie.
32. A56:
33. Przemekkk:
34. cissic:
36. Makromaniak z galerii. Podwójna ekspozycja z analoga :)