Wersja do druku
Cytat: Zamieszczone przez henry1 Jeszcze może. :-) :-) :-) No to napisałem: morze, po możu chcesz żeglować? :mrgreen:
Zdążyłem przed zamknięciem ;-)
Cytat: Zamieszczone przez Rysiek_O Zdążyłem przed zamknięciem ;-) No to otwieraj flaszkę, ba co czekasz :mrgreen:
Cytat: Zamieszczone przez Saboor No to napisałem: morze, po możu chcesz żeglować? :mrgreen: Poczekasz na Edę? , podobno coś w Tarnowie w sobotę fociła, jeszcze nie oglądałem.
Cytat: Zamieszczone przez apz Poczekasz na Edę? , podobno coś w Tarnowie w sobotę fociła, jeszcze nie oglądałem. Jasne, nie ma problemu nawet do końca miesiąca.
sie w końcu w dupe kopnęłam i dodałam ;)
Cytat: Zamieszczone przez gulasz sie w końcu w dupe kopnęłam i dodałam ;) Ula.... jesteś bardzo zdolna dziewczyna........:shock: :wink: ---------- Post dodany o 23:37 ---------- Poprzedni post był o 23:37 ---------- Cytat: Zamieszczone przez ahutta No to otwieraj flaszkę, ba co czekasz :mrgreen: jak zdążył przed zamknięciem to co ma otwierać....?
Cytat: Zamieszczone przez saboor jasne, nie ma problemu nawet do końca miesiąca. cdn? :-)
Cytat: Zamieszczone przez Rysiek_O cdn? :-) n! :mrgreen:
Witia, Sten, PaniNikt- Gratulacje :-)