Do tysiąca to jest sensownie - liczę, że rozkompletowane pojawi się "w drugim obiegu" ;)
Wersja do druku
Do tysiąca to jest sensownie - liczę, że rozkompletowane pojawi się "w drugim obiegu" ;)
nie sądzę by byli chętni rozkompletowywać :) całość jest wyjątkowo zgrabna i urocza
"The new Panasonic 12-32mm ƒ/3.5-5.6 ASPH MEGA O.I.S. Lumix G Vario lens is a stellar companion to the tiny GM1. It produces excellent, sharp photos at all focal lengths, even wide open, and has minimal distortion, vignetting and chromatic aberration"
Podpisuje się obiema rękami :) Co prawda część z tych rzeczy jest korygowana programowo.
Sympatyczne szklo, biorac pod uwage rozmiary. Moze jak sie pojawi jako "kit" do nowych GF (o ile beda), to sie sypnie troche tego z II reki?
Pojawiło się w pierwszym.
http://fotozakupy.pl/szukaj/proste?fraza=12-32
Co do ceny się nie wypowiadam.
W cyfrowe.pl też jest, jeszcze drożej...
Ja tam wątpię, że się pojawi II obieg, szkiełko jest naprawdę fajne do spacerów. Ja kupiłem komplet GM-1 tylko dla tego szkła także może raczej GM-1 pojawi się w II obiegu a szkiełko większość sobie zachowa. Idealnie komponuje się z PENami i u mnie nawet z EP-1 AF działa szybko (najszybciej, że wszystkich szkiełek jakie mam: 20/1.7, 45/1.8, 14-150).
Może ktoś by się skusił wymienić E-PM2 na GM1 (prawie nówka) ;).