Wersja do druku
Cytat: Zamieszczone przez Saboor Piwo, drób, grzyby i śłodkości... jak Ty Reksa od DITL'a oderwałeś??:shock: Tresowany jest ;) :mrgreen: Cytat: Zamieszczone przez Krakman Fajnie jest mieć psa. Zawsze ma cię kto wyprowadzić na spacer...:grin: Cały czas to mówię :D Jakby nie on, to bym chyba 1/10 tego nie chodził co teraz :mrgreen:
Dołożyłem grzyba. Jednego :-P
Cytat: Zamieszczone przez Bodzip Dołożyłem grzyba. Jednego :-P nie kuś, moja teściowa jeszcze żyje:mrgreen:
Cytat: Zamieszczone przez abir nie kuś, moja teściowa jeszcze żyje:mrgreen: Przedostatnie słowo z tego zdania jest bardzo znamienne :p
Wrzucamy, wrzucamy...
Cytat: Zamieszczone przez abir nie kuś, moja teściowa jeszcze żyje:mrgreen: Właściwe służby już wiedzą...... ..."kto podżega do czynów.....z zamiarem pozbawienia........." itd. itp........
Cytat: Zamieszczone przez Krakman Właściwe służby już wiedzą...... ..."kto podżega do czynów.....z zamiarem pozbawienia........." itd. itp........ podżega to chyba Bodzip takimi fotkami:mrgreen:
Cytat: Zamieszczone przez abir podżega to chyba Bodzip takimi fotkami:mrgreen: Oba macie przechlapane...... Skontaktowałem się już z............Twoją teściową....Da Ci ...mamusia.....zupkę grzybową.:roll:
Zeskanowałem, dodałem.
Cytat: Zamieszczone przez wuzet Zeskanowałem, dodałem. Nieźle :)