Odp: [OlyTest] Przypiekłem OM-D w OlyTosterze ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
adambieg
Super, ale:
"Thomasso nie masz dostępu do tej strony. Prawdopodobne powody to:
1. Twoje konto nie ma wystarczających uprawnień, aby przeglądać tę stronę,
2. Próbujesz edytować cudzą wiadomość lub wykonywać jakiekolwiek inne akcje administracyjne,
3. Twoje konto nie zostało w pełni aktywowane lub jest wyłączone przez administratora,"
:)
T.
Thomasso - brakuje Ci rangi testera :(
Gdyby mi zależało na szerokim kącie, to w takiej konfiguracji też brałbym Olka.
Bardzo fajny test okraszony bardzo fajnymi zdjęciami, brawo! :-)
Na dodatek jest to test z gatunku takich, jakie lubię - dużo praktycznego podejścia, dużo informacji na temat tego, jak aparat sprawdza się w polu, mało cyferek czy innych wykresow.
Jeszcze raz - brawo!
(choć OM-D sobie nie kupię ;-))
Jeszcze parę testowych fotek wygrzebałem:
Świetny test, znakomite fotki :-) Dziękuję! Zastanawiałem się nad zakupem tego Olka, często rozmawiałem o nim z kolegą, do tego stopnia, że to on kupił OM-D. Pożyczyłem go od niego na weekend i mam bardzo podobne wrażenia - do zdjęć, funkcji, jakości wykonania nie można się przyczepić, jednak ergonomia (czytaj: malutkie body) powoduje, że nie jest to aparat dla mnie (mam duże ręce). Wyświetlacz, mimo że dotykowy, w moje opinii średnio nadaje się do wybierania funkcji, pod tym względem jestem jednak tradycjonalistą i wolę kółka oraz przyciski. Wyprofilowanie obudowy z przodu jest podobne jak w PEN-ie i pewnie dopiero z gripem jest naprawdę OK (nie miałem okazji tego sprawdzić).
Wczoraj po raz pierwszy założyłem gripa.Oromna różnica w ergonomi. Naprawdę trzyma się teraz cacy.
Z gripem jest idealnie. Problem pojawia się tylko wtedy, gdy trzeba wymienić baterię.