Odp: [Tutki Saboora] make up cyfrowy ...
Cytat:
Zamieszczone przez
Darekw1967
bardzo ciekawe.... ale koncowy efekt wypadl zbyt mocno jak na moje oko.
Oglądałeś dokładnie? ;)
O czym mówiłem? O tym, żeby nie naśladować pośpiechu, i nie sugerować się moim wynikiem.
To tutorial(przewodnik) a nie ocena zdjęć :-D
Bierz się do roboty - czekam na wynik.
Pozdrawiam
Cytat:
Zamieszczone przez
Darekw1967
Fajnie, ze jest podane jak to zrobic i to jest ciekawe rozwiazanie i zgadzam sie z Toba, ze gladzenie skory ma sens o ile nie bedzie w tym zbyt duzej przesady ;) Pozdrawiam
Oczywiście, tu powinno być widać różnicę.
W obróbce subtelność to podstawa, stworzenie "skóry doskonałej" zabije charakter obiektu.
Przejrzałem raz jeszcze, tym razem do końca i pewnie jeszcze kilka razy obejrzę zanim wszystko pojmę :)
Podziękowanie i uznanie za chęci dzielenia się wiedzą i dobrą robotę.
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Nie usunąłem. Po zmianie filmu za moment będzie zmiana zdjęć.
Analizuj metodę i chętnie zobaczę efekty Twojej pracy ww sposobem.
Może wróci dawna tradycja, gdzie inni userzy wrzucali swoje prace zgodne z tutorialem.
nie do końca rozumiem Twoje zdenerwowanie
zapytałem bo nie widać tego na filmie, więc przypuszczam że wykonałeś jeszcze jakieś operacje po zakończeniu filmiku - bo 15min które są w tym filmie wydało mi się trochę za szybko jak na tak dobry efekt
Moich efektów nie ujrzysz bo nie zajmuję się obróbką grafiki ponieważ tego nie potrafię i na razie nie planuję rozwoju w tym kierunku, to dla mnie zbyt czasochłonne.
Cytat:
Zamieszczone przez
themoth
nie do końca rozumiem Twoje zdenerwowanie
Moje co?? :-D :-D
Zaprosiłem Cię do zabawy i tyle.
Cytat:
Zamieszczone przez
themoth
zapytałem bo nie widać tego na filmie, więc przypuszczam że wykonałeś jeszcze jakieś operacje po zakończeniu filmiku - bo 15min które są w tym filmie wydało mi się trochę za szybko jak na tak dobry efekt
Dziękuję za komplement.
Cytat:
Zamieszczone przez
themoth
Moich efektów nie ujrzysz bo nie zajmuję się obróbką grafiki ponieważ tego nie potrafię i na razie nie planuję rozwoju w tym kierunku, to dla mnie zbyt czasochłonne.
Może jak kiedyś Będziesz miał czas i chęci, takie coś Ci się przyda?
Pozdrawiam
Cytat:
Zamieszczone przez
themoth
Ale tez nie do konca ufaj swojej wisazystce.Bo Ci awatara wymalowala jak co najmniej swiatowej slawy restauratorka.:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
A czym sie zajmujesz??Grafika to nie trudna sprawa, zajmij sie. Co najwyzej znajdziemy jakiegos Stacha do pomocy.:-P
Dzięki za tutorial. Może taka mała prośba od laików PSowych, może niekoniecznie nagrywaj w najnowszym PSie, bo nie każdy go ma. Wiem, że w większości przypadków różnice są subtelne, ale czasami są większe.
Cytat:
Zamieszczone przez
luc4s
Dzięki za tutorial. Może taka mała prośba od laików PSowych, może niekoniecznie nagrywaj w najnowszym PSie, bo nie każdy go ma. Wiem, że w większości przypadków różnice są subtelne, ale czasami są większe.
I tak i nie.MZ jest to bez roznicy.Bo czy ja na klawiaturze bede wciskac "F" w wersji 3 czy 6 to bez roznicy.A glos Saboora slychac co trza wciskac.
Ja osobiscie juz paznokcie obgryzam z ciekawosci co to bedzie w nastepnym tutku.
Teraz rozgryzam co to ten make up jest Nigdzie nie moge znalesc tego filtra ,Zasysne se inna wesje jezykowa.
Cytat:
Zamieszczone przez
luc4s
Proszę,
a jak będzie tutorial oparty o funkcje, które pojawiły się w CS6 bądź ewoluowały będzie i jak toto zdziałać w CS5 CS4 nie mam.
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
I tak i nie.MZ jest to bez roznicy.Bo czy ja na klawiaturze bede wciskac "F" w wersji 3 czy 6 to bez roznicy.A glos Saboora slychac co trza wciskac.
Ja osobiscie juz paznokcie obgryzam z ciekawosci co to bedzie w nastepnym tutku.
No ja też tyle że skórki, :-) fakt, różnicy nie ma, a opis chyba klarowny.