Odp: nad petreq'iem lincz...
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
Fajne drzewa wynalazłeś i fotki też dzięki temu niczego sobie :). Szczególnie dwójka przypadła mi do gustu a później jedynka. Dla mnie w jedynce chyba powinno być ciut wyżej a na pewno w trójce no i trójka chyba lepiejby jeszcze wyglądałaby gdyby bardziej w lewo poszła. I co do wszystkich to chyba przydałoby się deko więcej kontrastu. Bardzo mnie też ciekawi jakby jedynka w lekkim HDR'ku wypadła ale takim robionym z kilku kadrów a nie z jednego :)
Dzięki wielkie za uwagi. Też mi się te drzewa bardzo się podobają. Niestety d..a jestem i ciasno fociłem, więc taki tego efekt... Nad kolorystyką popracuję.
Zdjęcia wykonywałem w zeszłym roku, przy okazji wyjazdu służbowego. Zdecydowanie będę chciał powtórzyć wyjazd i "sesję" :).
Nie jesteś żadna d....a bo Ci się chyba coś między nogami majta hihi :). To są tylko takie moje subiektywne odczucia bo wiesz wpadnie tu zaraz 10000 innych i zjedzie CzaRmaX'a bo się jedynie na foceniu głupot zna i dadzą Ci 4356789345356 innych rad hihi :)
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
Nie jesteś żadna d....a bo Ci się chyba coś między nogami majta hihi :).
Podobno coś tam mam ;)
---------- Post dodany o 00:56 ---------- Poprzedni post był o 00:54 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
To są tylko takie moje subiektywne odczucia bo wiesz wpadnie tu zaraz 10000 innych i zjedzie CzaRmaX'a bo się jedynie na foceniu głupot zna i dadzą Ci 4356789345356 innych rad hihi :)
Nie bądź taki skromny! Focisz zacnie!
Inni niech swoje 3 grosze również wrzucają. Posłucham, pomyślę a może czasem i się odezwę...
Wszystkie uwagi mile widziane!
Cytat:
Zamieszczone przez
petreq
Podobno coś tam mam ;)
I juz temat na nastepne fotki :-Pa nie schody jakies,mury niczyje,drzewa krzywe.:mrgreen:
Ale robta co chceta.Czesto obraz warto dla samej ramy kupic jak i fote dla samego komenta obejrzec zeby przeczytac:-P:-P:-P:mrgreen::mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
I juz temat na nastepne fotki :-Pa nie schody jakies,mury niczyje,drzewa krzywe.:mrgreen:
Ale robta co chceta.Czesto obraz warto dla samej ramy kupic jak i fote dla samego komenta obejrzec zeby przeczytac:-P:-P:-P:mrgreen::mrgreen:
Dobre, dobre :)
Ostatnie cz-b i drugie z drzew. To najmocniejsze dla mnie kadry tutaj.
a mnie ten drugi kadr z drzewami najmniej pasuje. Zdominowany przez pnie na pierwszym planie nie pokazuje faktycznego potencjału tego miejsca. Większość zdjęcia zajmuje nieciekawa kora. Za to 1 i 3 pokazują wszystko w pełnej krasie. Dla mnie trójka najbardziej urokliwa, jedynka najciekawsza. Pozdrawiam :)
Dziękuję za kolejną ocenę wrzutek. Cieszę się, że w moich amatorskich pstrykach dostrzegacie też "coś".
Odświeżam swój wątek...
Dziś Babia Góra nas (mnie i moją małżonkę) pokonała :|. Drobna wrzutka z punktu widokowego na Sokolicy.
Drama Tonacja jest adekwatna do mojego nastroju :wink:.
W jaki sposób pokonała? Bo jak widze ze zdjeć, to nie pogodą...