-
sorki że się wrąbałem do tego postu ale dopiero po fakcie zauważyłem do jakiego działu on należy ... wpadłem tu prosto z menu forum "Ostatnie posty" i wziąłem temat "Polityka kulturalna" jako luźną pogadankę klubowo - koncertową ... niekoniecznie nastawioną na ocenę zdjęć ... ;)
pozdr
-
Luzik. Aga ma wielkie serce w kształtnej piersi (jak mawiał pewien klasyk) więc Ci to wybaczy pewnikiem.
-
4 załącznik(ów)
Kilka migawek z koncertu Armii. Od lat smakują tak samo, a może... lepiej?
-
Witam!
To jakiś świeży koncert był i blisko Trójmiasta? Szkoda, że nie wiedziałem...
Foty 2 i 3 suuuper, choć troszkę szkoda uciętej gitary, ale i tak rewelka jak dla mnie.
Pozdrawiam
-
Seba, to wczoraj (piątek) na przymorskiej plaży w ramach Fląder Festiwalu.
Dziś gra m.in. Apteka.
-
Dobre są te foty z koncertu.
Njalepsze dwie ostatnie.
-
Fotki koncertowe pierwsza klasa.
-
Dzięki za info, właśnie znalazłem w necie... Apteka... no niby mam nie daleko... Tak off-topic, to fajne nazwy zespołów, Chlupot mózgu i Kawałek kulki... Ło matko...
-
Widzisz, zgadalibyśmy się wcześniej... Wypatrywałam ludzi z Olkami. Bezskutecznie... :(
I dzięki wszystkim za miłe recenzje.
-
dlaczego mi to robisz...? i to jeszcze armie.... no jak mozesz.. teraz to sie dopiero stesknilem... echhhhh. smakuja tak samo :) jedna z bardzo niewielu kapel, ktore potrafia zrobic album z koncertu na zywo, ktory nie ustepuje jakoscia tym ze studia. no moze maciek mu sie troche bardziej rozwinal (miesien piwny), ale czas robi swoje :) dziekuje za armie bardzo goraco :) (a z zazdrosci zielony teraz jestem)