Odp: strOOs - repo i nie tylko w m43
Cytat:
Zamieszczone przez
grzeSiuu
dołaczam się do oceny 2dzieścia5ć jest fajne.
pytanie jaki obiektyw?
Bodajże m75
20. stado kółek na niebie to ufo? ;)
25. szkoda przepalonej twarzy. Jak na mój gust, to trochę za dużo przepalasz, no ale to właśnie zwykle jest kwestia gustu, natomiast przepalenie czerwonego kanału na twarzy trzeba uznac za błąd.
Cytat:
Zamieszczone przez
fret
20. stado kółek na niebie to ufo? ;)
25. szkoda przepalonej twarzy. Jak na mój gust, to trochę za dużo przepalasz, no ale to właśnie zwykle jest kwestia gustu, natomiast przepalenie czerwonego kanału na twarzy trzeba uznac za błąd.
Na 20 to brud na matrycy - jak zwykle robię na F2.8 max, tak tu było F13 i "wyszło". Już wyczyszczone ;)
A co do 25 - wielokolorowe oświetlenie - jakby twarz bardziej "zneutralizować" to z tyłu by mi wyszedł bardzo głęboki niebieski. I tak, wywołuję "wysoko", ale staram się to robić bez przepaleń.
Cytat:
Zamieszczone przez
strOOs
...
A co do 25 - wielokolorowe oświetlenie - jakby twarz bardziej "zneutralizować" to z tyłu by mi wyszedł bardzo głęboki niebieski. I tak, wywołuję "wysoko", ale staram się to robić bez przepaleń.
Warstwy, gumka i po problemie :)
Odkopane z wakacji :)
27.
28.
29.
30.
jako że mam kota to 30 mnie powaliła
ja nie mam ani kota
ani kota na punkcie kota
ale 30 jest urocza :) :) :)
Cytat:
Zamieszczone przez
gulasz
ja nie mam ani kota
ani kota na punkcie kota
ale 30 jest urocza :) :) :)
Ciekawe:-P:-P:-P
Fakt, ze fajna ta 30. Te deski takie surowe. Samo wbijanie gwozdzi musialo byc takie ekscytujace. A kilka ich tam wbito w te deski.:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
22. jest interesujące, sterylny kadr (mało rozpraszaczy), pewne niedopowiedzenie...
30. jak dla mnie najlepsza - słodkie zdjęcie. :grin: