Odp: Oly2020 - moje foty (głównie: podróże, przyroda i sport motorowy )
Cytat:
Zamieszczone przez
Meister
Mi się podoba 15 minutowe zdjęciem, jak deszcz meteorytów. Nie przegrzał się aparat... :P
wręcz przeciwnie, było zimno to i chłodzenie dobre:grin: a poza tym, to akurat zdjęcie było robione aparatem z matrycą CMOS więc mniej grzejącą się.
E-pl3 mnie nieco zawiodło jeśli chodzi o zdjęcia na długich czasach, ale podobno ten typ tam już ma.
2 załącznik(ów)
Dziś dwa zdjęcia z wrocławskiego rynku, jakość taka sobie bo wtedy nie miałem jeszcze PENa, a jedynie canona ixus'a
Załącznik 74119Załącznik 74120
1 załącznik(ów)
dwa powyższe niezbyt się nadawały do galerii:) więc tam umieściłem zachód słońca:
choć długo się zastanawiałem które lepsze, może to:
Załącznik 74124
z rynku bardzo fajne, a zachód bardzo klimatyczny, szczególnie z kominami mi się podoba
Jakie ładne ogniowe serduszko! :D i zachód też mi się podoba, bardziej ten drugi.
Cytat:
Zamieszczone przez
oly2020
a poza tym, to akurat zdjęcie było robione aparatem z matrycą CMOS więc mniej grzejącą się.
Jakim? <ciekawość>
Cytat:
Zamieszczone przez
Nurcia
Jakie ładne ogniowe serduszko! :D i zachód też mi się podoba, bardziej ten drugi.
Jakim? <ciekawość>
rzeczywiście co bardzo spostrzegawczy widzą na pierwszym zdjęciu serce namalowane ogniem :)
Co do "jakim?" to 15 minutowe zdjęcie było robione canonem 5d mkI
Cytat:
Zamieszczone przez
goldiesr
z rynku bardzo fajne, a zachód bardzo klimatyczny, szczególnie z kominami mi się podoba
Dzięki :) dodałem w takim razie i to z kominami do galerii
mam jeszcze kilka w tym klimacie, jedno nawet wyróżnili w foto-kurierze (taki miesięcznik papierowy, gdyby ktoś nie wiedział :) ) ale to było w czasach świetności tego pisma, w epoce analogowej - przed internetowej ;)
No więc na co czekasz? Pochwal się! :-P
4 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
Nurcia
No więc na co czekasz? Pochwal się! :-P
a więc proszę, oto kolejna porcja :)
Załącznik 74404Załącznik 74405Załącznik 74406Załącznik 74407
4 załącznik(ów)
Tym razem zmotywował mnie inny wątek ( aparat w telefonie na codzień ) do zamieszczenia nietypowych zdjęć, kiedyś zmuszony sytuacją zrobiłem kilka zdjęć jedynym aparatem jaki miałem pod ręką, czyli telefonem samsungi galaxy s2, ochrona na koncercie była na tyle nieuprzejma, że nie pozwolili wnieść nawet kompaktu w kieszeni, (choć niektórym udało się przemycić) więc zrobiłem kilka zdjęć komórką nie licząc nawet na akceptowalne efekty, a jednak efekty są niezłe, zresztą oceńcie sami :) zdjęcia nieobrabiane, dlatego kadry nieco krzywe, robione trzymając telefon najwyżej nad głową :grin: jedynie pomniejszone (ale mimo to duże, możecie powiększyć szer. załączonych plików to 1600pix.),
Załącznik 74521Załącznik 74522Załącznik 74523Załącznik 74524