A to nie jest opcja do usuniecia zabezpieczenia z istniejacych zdjec (wczesniej zalozonego przez uzytkownika)? :)
Wersja do druku
Gryphhon napisałeś że skutki mogą być fatalne i się boje to zrobić
Gryphoon ostatnia juz rzecz a jeżeli sam sformatuje i coś nie pójdzie nie tak to karte szlak trafi czy coś z aparatem będzie ??
Chodzilo mi o to, ze mozesz sie pomylic co do dysku i zamiast sformatowac karte usuniesz sobie wszystko co masz w komputerze...
więc tak : byłem w sklepie komputerowym z moim aparatem i tym kablem moim,i kumpel skopiował zdjęcia na swojego kompa odłączył kabel i wszystko jest jak należy,a u mnie lipa dalej :(
to samo było 2 dni temu z mp3,gdzie wgrałem 5 zdjęc i u fotografa ich nie było wogóle widac
no to juz sugeruje ze cos jest z Twoim komputerem - podlacz aparat do innego gniazda USB (masz ich minimum 2) i zobaczy czy bedzie ok.
mam 3 gniazda i jest to samo teraz sprawdzałem 3 gniazdo,czy jakiś wirus ??czy brak sterowników jakis czy??sam juz nie wiem co
sprawdzilbym opcje z czytnikiem kart
ale jesli miałem podobnie z mp3 ??ale z czytnikiem to chodzi o karte a karta jest ok,bo była sprawdzana na innym kompie